Beste Datingsites
6
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Het platform Youppee is anders als het vergelijkt met veel andere online datingsites. Ten eerste onderscheidt Youppee zich doordat het een pure mobile applicatie betreft. Je kunt het dan ook alleen gebruiken op je smartphone, maar het is dan ook daarvoor perfect ingericht. Zo kun je via de app direct zien wie er nog meer bij je in buurt zijn en (met toestemming) elkaar aanspreken. De app lijkt op andere mobile apps voor dating alleen is dit meer besloten van karakter. Dat maakt contact maken leuker en eenvoudiger.

Je kunt met de Youppee app zoeken naar personen die in je buurt zijn, maar het ook verder weg zoeken. Heb je contact met een leuk persoon, dan kun je via de app met elkaar chatten. Vervolgens is het aan jullie zelf om een afspraakje in te plannen. Bij het zoeken naar personen in je buurt heb je de keuze in verschillende ‘kleurprofielen”, waarbij op basis van je verschillende voorkeuren relevante personen getoond worden.

De Youppee app is niet zo uitgebreid als de mainstream datingsites. Maar bij het invullen van profiel is het interessante dat je alleen die velden van onderwerpen kunt invullen waarop je gezien wil worden. Zo kun je dus ook filteren op welke eigenschappen je de match wordt gemaakt. Dit maakt dat je altijd controle hebt over je privacy, maar toch leuke contacten kunt op doen met betrekking tot die onderwerpen die jij belangrijk vindt.

In tegenstellig tot bijvoorbeeld de gratis app Tinder is Youppee meer serieus van toon. Het heeft een duidelijk doel: vrijgezellen aan elkaar koppelen voor een serieuze relatie. Om Youppee volledig te kunnen gebruiken is een betaald abonnement nodig. Dit is minder dan €20,- per jaar. Door het betaalde lidmaatschap worden personen die niet echt serieus zijn er automatisch uitgefilterd. Al met al maakt dit Youppee een leuke mobile app voor online dating in Nederland.

Positief:
 • Innovatieve mobile dating app – werkt uitstekend
 • In de omgeving zoeken is leuk en effectief

Negatief:
 • Nieuwe app, moet zich nog bewijzen

Nu Gratis Aanmelden

Het platform Youppee is anders als het vergelijkt met veel andere online datingsites. Ten eerste onderscheidt Youppee zich doordat het een pure mobile applicatie betreft. Je kunt het dan ook alleen gebruiken op je smartphone, maar het is dan ook daarvoor perfect ingericht. Zo kun je via de app direct zien wie er nog meer bij je in buurt zijn en (met toestemming) elkaar aanspreken. Dit maakt contact maken leuker en eenvoudiger.
6 Totale score

Youppee richts zich volledig op mobile online dating. Het is hierdoor echt wat anders dan de reguliere datingsites, al niet altijd in positieve zin. Leuk is dat je ook in je directe omgeving kunt zoeken naar andere leden. Verder werkt de mobile applicatie naar behoren.

Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
Voeg je ervaring toe
Youppee
6/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0