Beste Datingsites
2.9
Gebruikerservaring: 1.0/10 (3 stemmen)

Xflirt is duidelijk in zijn doel. Het is een website specifiek voor nieuwe, leuke ontmoetingen met een erotische lading. Haar doelgroep is de gewone man en vrouw die wat anders wilt en op zoek is naar contact in zijn of haar buurt. Er zijn hierdoor veel echte doorsnee mannen en vrouwen op de website actief, in tegenstelling tot de “professionals” die je op andere erotische datingsites wel eens ziet. Xflirt heeft hierdoor toch een unieke invalshoek en is daardoor een interessante website voor laagdrempelige contacten leggen voor casual dates. De focus ligt daarbij op snel mogelijk de afspraakjes te maken in de fysieke wereld.

De website heeft voldoende functionaliteiten, ook gratis. Er is actief contact op de website en de verhouding mannen/vrouwen is redelijk. Wel is niet altijd duidelijk of een profiel actief is dan wel niet. Tevens is het zo dat de website internationaal gekoppeld is en dus het zou kunnen dat je profielen tegenkomt uit Frankrijk of Italië. Dit is niet altijd even duidelijk aangegeven. Let er dus specifiek op dat je andere leden uit je buurt zoekt.

Een zeer positief punt van Xflirt is dat er een goede controle is op profielen en foto’s. Dit komt het gebruikersgemak zeker ten goede. En als je contacten verder van huis zoekt dan kun je zeker leuke personen tegenkomen. Tevens is de website overzichtelijk in gebruik en werkt het zoeken naar behoren. Je kunt je voor Xflirt gratis registreren.

Positief:
 • Recht toe recht aan casual datingsite
 • Goede controle op profielkwaliteit

Negatief:
 • Niet altijd duidelijk of lid uit Nederland komt

Nu Gratis Aanmelden

Xflirt is duidelijk in zijn doel, het is een website specifiek voor nieuwe ontmoetingen met een erotische lading. Haar doelgroep is de gewone man en vrouw die wat anders wilt en op zoek is naar contact in zijn of haar buurt.
2.9 Totale score

XFlirt is een van de vele erotische datingsites in Nederland. Het is geen verkeerde plek om leuke contacten te vinden, al zijn er wel erg veel leden uit het buitenland. Er zijn dan ook betere alternatieven voor casual online dating te vinden.

4.8Onze review score
Kwaliteit
5
Gebruiksvriendelijkheid
5
Betrouwbaarheid
5
Effectiviteit
4
1.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
1.0
Gebruiksvriendelijkheid
1.0
Betrouwbaarheid
1.0
Effectiviteit
1.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Xflirt
2.9/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Mike 15 maart 2015 at 08:21
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksvriendelijkheid
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Volgens mij proberen ze je hier alleen geld uit de zak te kloppen.. Ik meld me aan en krijg direct berichtjes van allerlei dames die duidelijk nep zijn. Alleen maar om me betaald lid te laten worden. Ik zou zeggen: niet doen! Er zijn betere sites met daar nog echte vrouwen, hier antwoorden ze ook niet op vragen.
  - NEGATIEF: Neppe profielen
 2. Reageer HiFlyer 23 maart 2015 at 11:31
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksvriendelijkheid
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Slechte website dit zeg!. Ik ben er gelukkig niet ingetrapt maar er wordt voortdurend gevraagd om betalingen. Gewoon niet te gebruiken zo. Dit soort partijen zouden verboden moeten worden!
  - NEGATIEF: Alles
 3. Reageer Fons007 8 januari 2016 at 19:55
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksvriendelijkheid
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Het is een hele slechte site ! Sinds ik betaald heb, komen er geen berichten meer binnen ! Allemaal geldklopperij wat al eens eerder is gezegd en ik ben er een hoop geld aan kwijt geraakt !
  + POSITIEF: Geen
  - NEGATIEF: Sinds ik betaald heb, komen er geen berichten meer binnen ! Wat een geldklopperij zeg !

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0