Beste Datingsites
7.3
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Xclub is een casual datingsite in Nederland voor personen die op een relaxte manier avontuurtjes willen beleven. Je kunt er flirten, chatten en intieme afspraakjes maken. Deze dating website maakt het aanmelden voor nieuwe leden zo makkelijk mogelijk, waardoor het een breed publiek aantrekt. Naar eigen zeggen van Xclub is dit publiek breed, van twintigers tot veertig-plussers. De meeste leden zijn zo tussen de 25 en 40 jaar oud. De website hecht ook veel waarde aan het veilig daten en controleert profielen daarom op echtheid. Op deze manier wil men zorgen voor een prettige gebruikerservaring.

De website van Xclub heeft de mogelijkheden die je ook van een moderne erotische datingsite mag verwachten. Je kunt naar anderen leden zoeken op je voorkeur. Denk aan uiterlijke kenmerken, maar ook zoeken op fantasieën die je tot werkelijkheid wilt maken. Het is hierdoor vrij eenvoudig om op Xclub gelijkgestemden te vinden.

Nadat je je profiel hebt aangemaakt kun je meteen op zoek naar andere leden, mocht je dat willen. Heb je iemand gevonden die je interessant lijkt dan kun je gebruik maken van de chat of deze berichten sturen via de eigen berichtenoptie. Je betaalt bij Xclub.nl geen vaste kosten. Ook het aanmeldingsproces is gratis. Wel vraag de site dat je zogeheten credits koopt wanneer je meerdere berichten wilt sturen naar andere contacten. Je uitgaven zijn dus op basis van het gebruik.

Het aantal leden van Xclub wisselt naar gelang het moment dat je er gebruik van maakt. In de avonduren en in de weekenden ligt het aantal actieve gebruikers een stuk hoger. Dit is ook wel in de lijn van verwachting. Het meest effectieve moment dus om van Xclub gebruik te maken en je de beste ervaring geeft op de website is op een van deze momenten.  De website biedt je tevens de mogelijkheid om je volledig discreet en anoniem op het online platform te begeven. Zo kun je je profiel afschermen voor anderen wanneer je het niet gebruikt of volledig anoniem zijn.

Positief:
 • Goede zoekfunctie met filter
 • Discreet en anoniem daten

Negatief:
 • Nog vrij nieuw, dus aantal actieve gebruikers wisselt

Nu Gratis Aanmelden

Bezoek Xclub Xclub is een casual datingsite in Nederland voor personen die op een relaxte manier avontuurtjes willen beleven. Je kunt er flirten, chatten en intieme afspraakjes maken. Deze dating website maakt het aanmelden voor nieuwe leden zo makkelijk mogelijk, waardoor het een breed publiek aantrekt. Naar eigen zeggen van Xclub is dit publiek breed, van twintigers tot veertig-plussers. De meeste leden zijn zo tussen de 25 en 40 jaar oud. De website hecht ook veel waarde aan het veilig ...
7.3 Totale score

Met Xclub kun je online flirten en spannende afspraakjes maken. De website biedt hier prima mogelijkheden voor. Ofschoon je altijd moet uitkijken voor onoprechte profielen, lijken de meeste leden met de juiste instelling gebruik te maken van Xclub. Een goede casual datingsite om uit te proberen dus.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Xclub
7.3/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0