Beste Datingsites

Vijftig Plus Dating

5.5
Gebruikerservaring: 4.6/10 (3 stemmen)

Vijftig Plus Dating is een datingsite met als doelgroep de senior van meer dan 50 jaren oud. Doordat de website al enige jaren meedraait weet men goed wat oudere singles willen en hoe ze omgaan met online dating. Het is hierdoor een meer degelijke online datingsites voor oudere vrijgezellen en kan bogen op prima recensies. Vijftig Plus Dating heeft meerdere opties voor contact. Tevens hanteert het ook een principe van handmatige controle op profielen voor een veilige dating ervaring. Op dit moment zijn er duizenden actieve leden in Nederland en melden er zich voortdurend nieuwe leden aan.

De simpelheid in design en functionaliteit is geen belemmering voor het vinden van leuke andere singles. Er zijn veel profielen op de website te vinden en er is veel activiteit. Je kunt zoeken op basis kenmerken van andere vrijgezellen zoals woonplaats en leeftijd. Hierdoor vind je al snel anderen die in de buurt wonen en/of in dezelfde levensfase zijn. Verder kan men een oproep doen voor groepsevenementen en andere activiteiten.

Na aanmelding valt direct de fijne gebruikersomgeving op. Alle opties zijn intuïtief te vinden, wat vooral voor oudere personen met minder online ervaring erg nuttig kan zijn. Indien je er vol voor wilt gaan is het aan te raden om je profiel volledig in te vullen. Dit zorgt er niet alleen voor dat anderen je sneller aanspreken, maar ook dat je eerder reactie ontvangt op verstuurde berichten. Daarbij is zo het vinden van meerdere leuke gespreksonderwerpen des te makkelijker. Uit onze review testing valt tevens op dat het niveau en de hoeveelheid reacties op verstuurde berichten gemiddeld heel degelijk is, al ligt dit bij een aantal andere senioren koppelingswebsites zoals 50 Plus Match nog hoger.

Al met al is Vijftig Plus Dating een betrouwbare en gezellige website om leuk contact te maken met andere oudere singles in Nederland. Het is door de bank genomen niet de beste datingsite voor single vijftig plussers, maar wel gewoon heel degelijk. Je kunt je er gratis aanmelden, waarna je ook meteen de meeste basisfuncties van de website kan gebruiken. Voor het intensief gebruiken van de datingsite kun je dan altijd nog voor een vast lidmaatschap gaan.

Positief:
 • Gewoon zeer degelijke datingsite voor 50 plussers
 • Biedt veel extra activiteiten buiten de datingsite

Negatief:
 • Is niet op alle punten met de tijd meegegaan, de gebruikerservaring is wat ouderwets

Nu Gratis Aanmelden

Vijftig Plus Dating is een datingsite met als doelgroep de senior van meer dan 50 jaren oud. Doordat de website al enige jaren meedraait weet men goed wat oudere singles willen en hoe ze omgaan met online dating. Het is hierdoor een van de weinige degelijke online datingsites voor oudere vrijgezellen.
5.5 Totale score

Deze datingsite draait alweer heel wat jaren mee en dat doet het nog naar behoren. Vijftig Plus Dating heeft niet veel opvallende opties of functionaliteiten, maar alles werkt gewoon wel. Een extra aardigheid is dat je buiten de datingsite ook veelal kunt deelnemen in activiteiten die door Vijftig Plus Dating worden georganiseerd.

6.3Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
4.6Gebruikerservaringen
Kwaliteit
4.6
Gebruiksgemak
4.6
Betrouwbaarheid
4.6
Effectiviteit
4.6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Vijftig Plus Dating
5.5/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Henk de Bruine 20 maart 2015 at 13:53
  2.5
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  50
  Effectiviteit
  50
  Al weer wat hele jaren terug heb ik mij bij 50 plus dating aangemeld. Ik kijk er nog wel eens regelmatig. Wat ik zie maakt dit ik het ook snel weer gezien heb; over de jaren heen lijkt deze website toch echt achteruit te zijn gegaan of in ieder geval niet met de tijd mee te zijn gegaan... Ik ben nu ook lid bij Lach en dat bevalt me eigenlijk veel beter, hoewel daar natuurlijk ook wel eea op is aan te merken!
 2. Reageer Dries 14 mei 2015 at 11:18
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Dit kun je eigenlijk geen datingsite meer noemen, maar gewoon een bende oplichters zijn het! Niets dan slechte ervaringen met deze zogenoemde dating website. Je krijgt geen antwoord op berichten en als je betaald lid bent, probeer er dan maar eens vanaf te komen - dat is vrijwel onmogelijk!
  + POSITIEF: Eigenlijk niets
  - NEGATIEF: Alles
 3. Reageer sabine 23 augustus 2015 at 14:25
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ben in tegenstelling tot wat hieronder staat meer dan tevreden over deze site. Sinds 5 jaar ben ik weduwe, ongeveer een jaar geleden heb ik me (sceptisch) ingeschreven, ik verwachtte er niet veel van. Op Vijftigplusdating.nl had ik snel contact met meerdere mannen, overigens allemaal aardige en nette heren maar die klik was er nog niet. Totdat Robert mij een leuk berichtje stuurde, toen ging het snel. We hebben eerst een tijdje gechat met de webcam op de site, daarna bellen en uiteindelijk de fysieke ontmoeting. We zijn nu sinds een paar maanden erg gelukkig met elkaar. Hier willen Vijftigplusdating.nl hartelijk voor bedanken! Ik ben zoals hierboven al staat zeer tevreden over Vijftigplusdating.nl en de maandelijkse kosten vallen ook beste mee.
  + POSITIEF: - overzichtelijk - videochatten - veel mensen online - lage kosten
  - NEGATIEF: In het begin kreeg ik veel mail, maar dit kon uitgeschakeld worden

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0