Beste Datingsites
7.5
Gebruikerservaring: 7.6/10 (4 stemmen)

Victoria Milan is een grote internationale datingsite die nu ook in Nederland (en in het Nederlands) actief is. Via Victoria Milan kunnen mannen en vrouwen direct communiceren en afspraakjes maken met als doel een affaire buiten de eigen relatie. Zoals de website zelf stelt staan anonimiteit en privacy hierbij voorop en kun je er “discreet vreemdgaan”. Zo kun je bijvoorbeeld je foto’s privé maken of is er de mogelijkheid om je gezicht te onherkenbaar te maken met een speciale handige online tool. Verder is om de privacy te waarborgen het niet toegestaan om identificeerbare informatie te verstrekken in je openbare profiel.

De datingsite van Victoria Milan heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en de gehele website ziet er dan ook erg verzorgd uit. Verder is de website gewoonweg eenvoudig in gebruik en intuïtief. Niets bijzonders, maar wel effectief. De ervaringen van leden liggen dan ook al snel op het maken van contact. Er is duidelijk ook oog voor om veel (getrouwde) vrouwen aan te trekken. Door deze inzet heeft Victoriamilan.nl dan ook een ongeveer een gelijk aantal vrouwen en mannen in het ledenbestand. Dit is voor erotische datingsites gewoonlijk alleen ook zo bij Ondeugend Daten en Secret Flirt. De meeste leden zijn Nederlanders uit verschillende achtergronden, die een relatie hebben en tussen de 25 en 45 jaar oud zijn.

Victoria Milan heeft duidelijk de expertise van een internationale en ervaren datingsite. Hierdoor werkt alles erg goed. Met oog op het doel van de datingsite – affaires, overspel en vreemdgaan – is ook de privacy prima in orde. Om ontdekking van je online activiteit te voorkomen heeft Victoria Milan zelfs een “paniek knop” waarmee je direct de website kan afsluiten en je online geschiedenis wordt gewist. Hierdoor komt de website positief uit de review en kunnen we deze datingsite aanbevelen mocht je specifiek op zoek zijn naar een affaire buiten je huwelijk of relatie. Victoria Milan is verder niet echt geschikt voor het zoeken en vinden van een serieuze date. Wat het wel doet is een platform bieden voor personen die een enerverend avontuur of een spannende affaire willen vinden. In dit laatste slaagt het glansrijk.

Positief:
 • Uitstekende bescherming anonimiteit en privacy
 • Goede verhouding mannen en vrouwen op de site

Negatief:
 • Mannen moeten betalen, vrouwen mogen gratis

Nu Gratis Aanmelden

Victoria Milan is een grote internationale datingsite die nu ook in Nederland (en in het Nederlands) actief is. Via Victoria Milan kunnen mannen en vrouwen direct communiceren en afspraakjes maken met als doel een affaire buiten de eigen relatie.
7.5 Totale score

Victoria Milan is zeker voor een casual datingsite prima verzorgd, stijlvol en betrouwbaar. Vrouwen worden gratis lid. Als man betaal je voor een vol abonnement best wat, maar daar krijg je dan ook een zeer goede online dating ervaring voor terug. Hierdoor is de verhouding van mannen en vrouwen op de website uitstekend.

7.3Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
7.6Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8.0
Gebruiksgemak
7.5
Betrouwbaarheid
7.7
Effectiviteit
7.5
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Victoria Milan
7.5/10
4 Ervaringen
 1. Reageer Angelina 13 maart 2015 at 19:23
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Mooie, fijne datingsite. Alles goed verzorgd. Aanrader!
  + POSITIEF: Ziet er mooi uit Voelt als vrouw prettig Leuke mensen
  - NEGATIEF: Niet goedkoop
 2. Reageer LC 30 maart 2015 at 14:22
  3.85
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  70
  Mijn ervaringen met VM zijn tot nu toe gemiddeld. Het is een aanlokkelijke website met redelijk veel vrouwen. Nadeel is wel dat je veel moet proberen, omdat een groot deel van de vrouwen weinig op de site zitten. En als man zit je hier aan limiet per dag vast om bericht te sturen. Dat is wel een nadeel. Maar ik heb op dit moment een aantal leuke contacten met mooie dames, waardoor ik over het algemeen een goed gevoel heb bij deze website.
 3. Reageer MollyDolly 2 mei 2015 at 17:54
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Vanwege de reclames me hier ook maar eens aangemeld. Als vrouw krijg je hier aandacht - en dat niet zo beetje ook! De mannelijke aandacht wordt me wel eens teveel maar ik zitten ook hele leuke mannen tussen....dus ik laat het maar zo :-D Over de Victoria milan website zelf kan ik niets op aan merken, het werkt.
 4. Reageer Loki 18 november 2015 at 09:10
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Je moet er echt in grasduinen, maar als je geduld hebt dan komt er ook wel wat naar boven. Niet de beste swingersite, maar ook niet de slechste.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0