Beste Datingsites
7
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Nederland is weer een dating website rijker in de vorm van Tindl. Deze datingsite is volledig gericht op de single die “on the go” een afspraakje, relatie of levenspartner zoekt. Bij Tindl staan foto’s centraal. Op basis van een “ja of nee” kun je je interesse kenbaar maken voor een persoon. Vindt deze persoon jou ook leuk dan is er een match en kun je een date gaan plannen.

De naam doet al vermoeden dat het een kopie is van de bekende applicatie Tinder. Toch heeft Tindl ook echt wel eigenschappen die het de moeite waard maken. Ten eerste is Tindl ook volledig als website te gebruiken, niet alleen een applicatie dus. Ten tweede in Tindl toegankelijker voor een wat ouder publiek. Ofschoon het natuurlijk nog wel een soort van vleeskeuring is, heeft de website van Tindl een gezelliger en wat meer serieus karakter. Ten derde hoef je je niet te koppelen aan Facebook voor het inloggen, waardoor het aanmelden bij Tindl ook een stuk meer laagdrempelig is.

De bedenkers van Tindl is hetzelfde team als van datingsites zoals Nieuwe Relatie. Hierdoor is er veel kennis in huis voor het juist draaien van een online dating website. Een bijkomend voordeel is dat er gelet wordt op het goed blijven draaien van het Tindl platform en dat alle profielgegevens juist worden gepresenteerd.

Door de opzet van het platform is het mogelijk om snel veel leden te bekijken. Je bekijk immers eerst de foto en wanneer je deze interessant vindt, dan kun je meer achtergrondinformatie over de betreffende persoon lezen. Je kom zo dus direct bij de personen terecht die je leuk lijken. Het systeem van Tindl werkt simpel en biedt weinig extra’s, maar dat is nu juist ook een kracht die veel mensen zal aanspreken.

Je kunt voor de het platform van Tindl gratis registreren. Hierbij hoef je alleen maar je foto te uploaden en wat informatie over jezelf schrijven. Daarna kun je direct aan de slag. Het platform heeft uiteraard nog niet zoveel leden als het bekende origineel. Iedere dag melden zich er wel veel mensen nieuw aan, dus hier zou snel verandering in kunnen komen.

Positief:
 • Eenvoudig in opzet en gebruik

Negatief:
 • Weinig achtergrondinformatie bij de leden

Nu Gratis Aanmelden

Nederland is weer een dating website rijker in de vorm van Tindl. Deze datingsite is volledig gericht op de single die “on the go” een afspraakje, relatie of levenspartner zoekt. Bij Tindl staan foto’s centraal.
7 Totale score

Ofschoon Tindl enigszins lijkt op de bijna-naamgenoot, biedt deze dating website toch genoeg onderscheidende elementen om op zichzelf te staan. Het is een datingsite die snel te gebruiken is. Contacten leggen gaat vooral op basis van foto's. Als je dit ligt dan is Tindl leuk om eens uit te proberen.

Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe
Tindl
7/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0