Beste Datingsites

Studentdating

4.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Studentdating is een kleinere datingsite die is gericht op studenten die de hogere opleidingen volgen. Hieronder vallen MBO/HBO/WO+ singles – gemiddeld is de leeftijd op de website tussen de 18 en 30 jaar. Studentdating is een website met een internationaal karakter waardoor men ook contact kan maken met singles uit andere landen. De leden komen gewoonlijk uit geheel Europa. Dit maakt het tegelijkertijd een volwaardige internationale community om een breed scala van mensen te leren kennen. De focus ligt dus niet noodzakelijk op het online daten, maar dit is zeker wel goed mogelijk.

De website heeft dan wel niet zo’n strak design als de wat meer gerenommeerde datingsites, maar de vormgeving is wel effectief. De profielen lijken een te zijn opgezet zoals dat gewoon is bij sociale netwerken. Dit past goed bij het jongere publiek dat de website wilt aanspreken. Verder is de zoekfunctie erg basic maar werkt het naar behoren. Het aantal extra opties is vrij beperkt.

Aanmelding voor Studentdating is gratis en ook het gehele gebruik van de website met al haar dating functionaliteiten is gratis. Dit maakt dat de website heel geschikt is voor single studenten – die immers over het algemeen minder te besteden hebben dan oudere vrijgezellen. Door het simpele karakter is de website ook nog eens heel fijn in gebruik. Wel valt hierbij aan te merken dat de intentie van de meeste leden meer op het vlak van vriendschap ligt dan afspraakjes maken. Hierdoor is Studentdating vooral geschikt voor het opdoen van internationale contacten en komt het als datingsite minder uit de verf. Er zijn derhalve betere opties in datingsites voor hoger opgeleiden.

Positief:
 • Gezellige sfeer, snel contact
 • Goed om internationaal mensen te leren kennen

Negatief:
 • Meer een netwerksite dan datingsite
 • Erg simpel design en interface

Nu Gratis Aanmelden

Studentdating is een kleinere datingsite die is gericht op studenten die de hogere opleidingen volgen. Hieronder vallen MBO/HBO/WO+ singles - gemiddeld is de leeftijd op de website tussen de 18 en 30 jaar. Studentdating is een website met een internationaal karakter waardoor men ook contact kan maken met singles uit andere landen. Dit maakt het tegelijkertijd een volwaardige internationale community om een breed scala van mensen te leren kennen.
4.8 Totale score

De naam geeft het natuurlijk al aan, dit is een website voor vrijgezelle studenten. Hiernaast is het ook wel een netwerk website, waardoor deze twee doelstellingen niet altijd uit elkaar worden gehouden. Alles van Studenten dating is simpel in ontwerp en gebruik. Niet echt een aanrader voor als je serieus wilt daten.

Kwaliteit
4
Gebruiksvriendelijkheid
6
Betrouwbaarheid
5
Effectiviteit
4
Voeg je ervaring toe
Studentdating
4.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0