Beste Datingsites

Stedendating

5.5
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Stedendating.nl is een vrij nieuwe datingsite waarbij men op zoek kan gaan naar een leuke date in de eigen stad. De doelgroep die de website wilt aanspreken is de dynamische stadsbewoner van boven de 25 jaar. Deze datingsite speelt sterk in op de huidige trends van dating in de stad, want zoals bekend zijn er relatief meer singles in de stad dan daarbuiten. Dit betekent ook dat er een actieve community op de website van Stedendating is. Hierdoor is de kans om een date te vinden vrij groot als je ook daadwerkelijk in een van de grotere steden woont.

Het plaatsen van een profiel en foto’s is geheel gratis via Stedendating. Deze profielen en de foto’s worden gedegen maar aantrekkelijk weergegeven. Verder kan men zelf bepalen of men geheel anoniem wilt blijven of niet, en kan men vanuit een anonieme achtergrond berichtjes sturen naar anderen. Vooral chatten via de website werkt erg goed. De respons van andere leden op de website is hoog vanwege het gemoedelijke karakter. Dit zorgt ook voor een fijne ervaring in de communicatie. Stuur voor een goede respons wel berichten uit eigen naam en niet anoniem.

Stedendating.nl groeit hard met zo’n 200 nieuwe leden per dag. Op dit moment heeft de website nog niet zoveel leden maar dat verandert voortdurend en snel. De website is vooral leuk om uit te proberen voor de stadse single die op zoek is naar een leuke date in de buurt. De prettige opzet en de focus op het verbeteren van de gebruikerservaring maakt dat het een leuke website is, met een kleine actieve gebruikersgroep. Wil je echter een wat meer grote datingsite met veel leden in de regio, probeer dan bijvoorbeeld Relatieplanet of MetJou.

Positief:
 • Leuk idee en leuke website
 • Relatief hoge respons

Negatief:
 • Soms wel erg simpel in mogelijkheden
 • Kwaliteit van profielen wisselt sterk

Nu Gratis Aanmelden

Stedendating.nl is een vrij nieuwe datingsite waarbij men op zoek kan gaan naar een leuke date in de eigen stad. De doelgroep die de website wilt aanspreken is de stadsbewoner boven de 25 jaar. Deze datingsite speelt sterk in op de trend, want zoals bekend zijn er relatief meer singles in de stad dan daarbuiten. Dit betekent ook dat er een actieve community op de website is en de kans om een date te vinden groot.
5.5 Totale score

Regionaal daten is steeds meer in opkomst en Stedendating speelt daar handig op in. Deze datingsite heeft toch redelijk wat leden. De kwaliteit van de profielen is wel wisselvallig en de mogelijkheden tot contact op de website zijn enigszins beperkt.

Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
5
Voeg je ervaring toe
Stedendating
5.5/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0