Beste Datingsites

Smart Singles

6.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Websites speciaal voor hoger opgeleiden genieten al voor lange tijd een zekere mate van populariteit. De datingsite Smart Singles speelt hier direct op in door een nieuw platform te bieden voor deze doelgroep. Dat terzijde is de website wel inzake aanmelding gewoon voor iedereen toegankelijk.

Communicatie via het platform van Smart Singles vindt plaats door hoofdzakelijk het sturen van standaardberichten, eigen aangepast berichten of via de chat. Ook is er de speciale “Fotozapper” functie, waarbij je op basis van foto’s andere leden kunt aangeven of je interesse hebt. Wanneer er wederzijdse interesse is dan volgt er een match en kun je gemakkelijker het gesprek aangaan.

Doordat deze website nog niet zo lang bestaat zijn er weinig specifieke leden actief, al wordt er gebruik gemaakt van koppeling met andere ledenbestanden van websites uit zusterwebsites dezelfde overkoepelende onderneming. De website van Smart Singles heeft hierbij niet veel onderscheidend vermogen ten opzichte van andere datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. Kortom, Smart Singles is zeker geen slechte website, maar (nog) niet de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een partner in deze doelgroep. In dat kader zijn bijvoorbeeld websites als EliteDating of Parship toch wel een stuk beter.

De gratis mogelijkheden van Smart Singles zijn relatief beperkt. Je kunt een profiel aanmaken en andere profielen bekijken. Daarnaast kun je de zoekfunctie gebruiken en ook standaardberichten sturen. Als je echter meer wilt dan dat, dan is er een betaald abonnement nodig, in de vorm van een VIP abonnement. Hierbij kun je alle vormen van communicatie gebruiken. Daarnaast kun je dan ook zien we er allemaal je profiel heeft bekeken.

Positief:
 • Betrouwbaar platform en met heldere functionaliteiten

Negatief:
 • Het aantal leden is vrij beperkt

Nu Gratis Aanmelden

Websites speciaal voor hoger opgeleiden genieten al voor lange tijd een zekere mate van populariteit. De datingsite Smart Singles speelt hier direct op in door een nieuw platform te bieden voor deze doelgroep.
6.8 Totale score

Smart Singles is een dating website specifiek voor hoger opgeleiden. Het maakt gebruik van een betrouwbaar platform met alle standaard opties en een goede zoekfunctie. Het is geen slechte website om voor aan te melden als mist het een echt onderscheidend vermogen ten opzichte van andere soortgelijke datingsites.

Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Smart Singles
6.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0