Beste Datingsites

SeniorenGeluk

8.7
Gebruikerservaring: 8.4/10 (9 stemmen)

Zoals de naam stelt is Seniorengeluk.nl een datingsite voor vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Men kan er op zoek naar een vriendschap, contact of relatie. Omdat het voor veel senioren vaak niet makkelijk is om nieuwe contacten op te doen is online dating voor hen echt een uitkomst. Deze manier van contact maken is immers laagdrempelig en een berichtje is snel gestuurd. Vanwege de beperkte mobiliteit van veel senioren is vooral de optie om contacten uit de buurt te vinden erg nuttig en praktisch. SeniorenGeluk wil op deze wijze een handig verbindmiddel zijn. Bekijk ook de ervaringen met de SeniorenGeluk datingsite in deze review.

Een positief punt van SeniorenGeluk toont zich direct. Doordat namelijk iedereen op de website 50 jaar of ouder is, hebben de leden veel gemeenschappelijk onderwerpen voor een leuk gesprek. Dit zorgt voor eenvoudig aanspraak op Seniorengeluk en wanneer je jezelf als nieuw lid aanmeldt dan kan je al snel in contact komen met andere single senioren uit je buurt. Bijvoorbeeld wanneer je met andere leden praat dan is de omgang leuk en gemoedelijk. Ook is het design van deze senioren datingsite aangepast op de wensen en het gebruik van vijftig plussers.

Bij gebruik vallen bovenstaande punten ook op door de hoge mate van reactie van andere leden op een verstuurd bericht. Hierbij is het wel van belang om het profiel zo volledig mogelijk in te vullen en foto’s toe te voegen voor meer reacties en de beste ervaringen. Er is immers een sterk verband tussen de volledigheid van het eigen profiel en de hoeveelheid respons die je van anderen krijgt. Dit maakt daarbij dat de sfeer op het SeniorenGeluk platform prima is. Je kunt eenvoudig met andere personen van de website praten via de normale communicatiemiddelen, waaronder een berichtenmodule en de interne chatfunctie. Deze middelen werken bij SeniorenGeluk goed naar behoren.

Seniorengeluk.nl zorgt ervoor dat single ouderen weer een beter sociaal leven kunnen opbouwen en wellicht een nieuwe partner kunnen vinden. Men kan zich op de website gratis aanmelden en daarbij zijn ook veel functies onbetaald. Zo kan men een profiel opzetten, standaardberichten uitwisselen en foto’s bekijken. Voor diepgaand langdurig contact moet er wel betaald worden. Alle bij elkaar is Seniorengeluk voor iedere vrijgezelle persoon boven de 50 jaar zeker een aanrader.

Positief:
 • Gezellige sfeer, leuke interactie
 • Misschien wel de beste datingsite voor senioren

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Zoals de naam stelt is Seniorengeluk.nl een datingsite voor vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Men kan er op zoek naar een vriendschap, contact of relatie. Omdat het voor veel senioren vaak niet makkelijk is om nieuwe contacten op te doen is online dating voor hen echt een uitkomst.
8.7 Totale score

Seniorengeluk is voor single vijftig plussers een uitstekend online startpunt. Op de datingsite is er een fijne en gezellige sfeer. Daarbij is het ontwerp van de website aangepast op de wensen van senioren, wat het erg gebruiksvriendelijk maakt. Mede door het grote ledenaantal is Seniorengeluk daarom een grote aanrader.

9Onze review score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
9
8.4Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.6
Betrouwbaarheid
8.4
Effectiviteit
8.4
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
SeniorenGeluk
8.7/10
9 Ervaringen
 1. Reageer Wilfried 9 maart 2015 at 13:40
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik heb een goede indruk van deze website. Vriendelijke klantenservice, gezellige mensen. Ik ben nog niet zo lang lid de tijd zal het leren of er wat uitkomt
 2. Reageer Paul 12 maart 2015 at 15:37
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Een prettige degelijke datingsite. Mensen die zichzelf beter voordoen dan ze echt zijn heb je natuurlijk overal, al doen ze dat bij seniorengeluk goed door het tot het minimum te beperken. Klachten worden door de klantenservice snel opgepakt. De mogelijkheden en betaling zijn transparant. Dat heb ik bij andere datingsite wel eens anders gezien! Al met al heb ik goede ervaringen met deze datingsite.
  + POSITIEF: Duidelijk, werkt goed, echte mensen en profielen
  - NEGATIEF: Geen
 3. Reageer Bloem 31 maart 2015 at 11:25
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  In eerste instantie vond ik deze review te positief, omdat het er na aanmelding het er wat eenvoudig uitziet. Maar na Seniorengeluk een tijdje te gebruikt te hebben moet ik zeggen dat ik er alleen maar een positieve ervaring heb gehad. Leuke, gezellige contacten en het is een eerlijke goede website.
 4. Reageer Willem Martens 18 april 2015 at 10:22
  4.85
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  90
  Voor mij is Seniorengeluk de beste dating website die ik heb meegemaakt. Het is duidelijk, ik weet ook meteen waar ik moet en kan beginnen. Daarbij is er vrijheid in keuze maar dat hoeft niet. Ze zijn bij seniorengeluk ook eerlijk over de prijs en de mogelijkheden, wat ik wel zo prettig vind. Met de dames op Seniorengeluk heb ik wisselende ervaringen, de ene keer is het gesprek wat aangenamer dan de andere keer. Maar daar kan het team van de website natuurlijk niet zoveel aan doen.
 5. Reageer Lucas A 29 april 2015 at 19:35
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Mijn ervaring met Seniorengeluk is over het algemeen prima. Een goede klantenservice, het is tenminste duidelijk, en je de personen met wie ik contact heb zijn vriendelijk. Als ik een kritiekpunt moet noemen dan is dat het vaak voorkomt dat een bericht niet wordt beantwoord. Maar dit zal bij andere datingsites ook wel voorkomen.
 6. Reageer Marga 27 mei 2015 at 09:38
  3.75
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Ik ben nu zo n 10 dagen lid bij deze website. Tot nu ben ik tevreden over de geboden diensten. De service is snel en accuraat. Ik heb ook een prettig gevoel bij de aanwezige leden en de gesprekken zijn fijn.
  + POSITIEF: Prettig te gebruiken
 7. Reageer Jan v Z 30 juli 2015 at 12:54
  3.6
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  80
  Het was voor mij wennen om met een dating website aan de slag te gaan. Dat is gelukkig goed gegaan. Ik ben blij met de leuke contacten die ik heb leren kennen. Er mocht van mij wel wat meer instructies worden gegeven over hoe het een en ander werkt. Zeker gezien het publiek kunnen ze er vanuit gaan dat niet iedereen even handig is met het "online daten". Verder ben ik positief.
 8. Reageer Marilene 15 april 2016 at 21:52
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Ik ben goed geslaagd met Seniorengeluk, dat zegt eigenlijk al genoeg ; ) Maar om wat punten te noemen: leuke website, prettige ervaringen met andere leden, gezellig en fijn in gebruik!
 9. Reageer De Becker 2 augustus 2016 at 10:34
  4.35
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  90
  Fijne website. Geen klachten.
  + POSITIEF: - Klantenservice - Mensen op website - Prijs

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0