Beste Datingsites

Secretlove

4.1
Gebruikerservaring: 3.7/10 (1 stemmen)

SecretLove biedt leden de mogelijkheid om volledig anoniem op zoek te gaan naar een erotische date. Dit is vooral handig wanneer je niet opgemerkt wilt worden door anderen, maar wel de voordelen wilt hebben van casual dating. Het gehele platform van SecretLove biedt voor dit doel mogelijkheden, zoals je profiel op anoniem zetten, je foto’s kunnen vervagen of speciale privéchats. Dit geeft een bepaalde mate van vertrouwen voor het leggen van contact. Iedereen die ook een interessante, stomende en bovenal geheime affaire wilt kan terecht op deze erotische datingsite.

Op de website van Secret Love kun je makkelijke andere leden zoeken. Het plaatsen van knipogen en berichten is eenvoudig en bovenal gratis. Aanmelding is teven gratis, hierdoor kun je makkelijk uitmaken of de website interessant is voor je eigen behoeftes. Om berichten te kunnen versturen zul je wel moeten betalen. Het positieve punt hiervan is dat alleen serieuze daters dit doen en de respons dus in principe hoog ligt. Aan de andere kant schrikt dit ook veel potentiële (vrouwelijke) daters af en de verhouding tussen de geslachten derhalve niet gelijk. Een website als Secret Flirt doet dat bijvoorbeeld beter.

Een minpunt aan Secretlove is dat niet altijd duidelijk is welke profielen echt zijn dan wel nog actief. Het is dus handig om hier goed op te blijven letten. Aan de andere kan is het verzenden van berichtjes makkelijk en kun je er veel in korte tijd sturen. Al met al is het een goede website om eens te verkennen wanneer men op zoek is naar een casual date.

Positief:
 • Anonimiteit is goed gewaarborgd
 • Mogelijkheden zijn goed voor betalende leden

Negatief:
 • Redelijk veel inactieve profielen

Nu Gratis Aanmelden

SecretLove biedt leden de mogelijkheid om volledig anoniem op zoek te gaan naar een erotische date. Dit is vooral handig wanneer je niet opgemerkt wilt worden door anderen, maar wel de voordelen wilt hebben van casual dating. Iedereen die een interessante, stomende affaire wilt kan terecht op deze erotische datingsite.
4.1 Totale score

Deze erotische datingsite is zeker niet slecht maar er zijn in Nederland gewoonweg wel betere te vinden. Als betalend lid zijn er wel leuke gesprekken en dates te vinden, al zul je je hiervoor door veel inactieve profielen moeten werken. Een positief punt is dat je hier goed anoniem kunt blijven.

4.5Onze review score
Kwaliteit
4
Gebruiksgemak
5
Betrouwbaarheid
5
Effectiviteit
4
3.7Gebruikerservaringen
Kwaliteit
4
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
1
Effectiviteit
4
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Secretlove
4.1/10
1 Ervaring
 1. Reageer Brian 9 januari 2016 at 07:09
  1.85
  Kwaliteit
  40
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  40
  Dit is niet echt een goede erosite, er zijn veel valse profielen. Daarbij wordt om de haverklap gevraagd om geld over te maken.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0