Beste Datingsites
7.5
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

De website van Secret Flirt Dating wil iets unieks bieden ten opzichte van al die andere casual datingsites in Nederland. Ook wel SF.dating genoemd, heeft dit platform de doelstelling om personen echt goed te koppelen op hun intentie en persoonlijke situatie. Hierdoor kunnen er betere avontuurlijke relaties ontstaan op basis van wederzijdse interesse, zoals vrije relaties, FWB relaties, casual avonturen, open relaties, met anderzijds gebonden personen, enzovoort. Hierdoor is er voor een zo’n breed mogelijke doelgroep interessant om zich bij Secret Flirt Dating zich aan te melden.

Dat Secret Flirt echt eens wat anders is toont zich al meteen in het onderscheidende ontwerp van de website ten opzichte van andere casual datingsites. De website maakt geheel gebruik van in eigen huis ontwikkelde elementen, wat meteen een uniek, leuk platform geeft. Ook het gebruiksgemak is echter niet vergeten. De functionaliteiten zijn even wennen, maar de knoppen zijn duidelijk en ook het zoeken werkt prettig. De website is zowel op de desktop te gebruiken, alsook de tablet en smartphone door middel van de speciale mobiele webapplicatie.

Zoals de website van SF.dating ook duidelijk aangeeft: het platform is niet bedoeld voor mensen die snel willen scoren of vluggertjes zoeken. Het gaat hier echt meer om het avontuurlijke contact en affaires op de langere termijn. Dit maakt ook weer dat de gemiddelde sfeer classy en gezellig te noemen is, en dat hierdoor er relatief veel vrouwen zich aanmelden voor de website. Wat je er eigenlijk mee aanwil is geheel vrij, indien je iets romantisch zoekt dan is dit volgens Secret Flirt ook mogelijk. Het gaat in feite erom dat het een platform is waar mensen buiten hun reguliere verplichting een persoonlijke avontuur kunnen zoeken en beleven.

Aanmelding en het eerste gebruik van Secret Flirt is gratis. Voor vrouwen is in principe ook het volledige membership gratis. Mannen die alle functionaliteiten willen gebruiken kunnen voor het TopMember abonnement gaan, dit kost wel een bedrag per maand (€19,95 per maand). Het grootste verschil is hierbij de je zonder limiet berichten kunt versturen en ontvangen, en daarbij de live chat privé kunt gebruiken.

De gemiddelde ervaring bij SF dating is door verschillende gebruikers goed te noemen. Wat vooral geroemd wordt is dat de website oprecht is en dat er zeer weinig fake profielen zijn. Je kunt ook je profiel pauzeren of je foto’s tijdelijk onzichtbaar maken, indien je dat wilt. Het team achter de datingsite controleert alle profielen en zorgt voor een volledige privacy. Dit maakt het ook eenvoudiger voor echte geïnteresseerde personen zich aan te melden. Ook de verhouding tussen mannen en vrouwen wordt gerapporteerd als prima.

Positief:
 • Onderscheidend en prettig ontwerp
 • Een goede verhouding tussen mannen en vrouwen

Negatief:
 • Mannen betalen voor een premium abonnement, vrouwen niet

Nu Gratis Aanmelden

De website van Secret Flirt Dating wil iets unieks bieden ten opzichte van al die andere casual datingsites in Nederland. Ook wel SF.dating genoemd, heeft dit platform de doelstelling om personen echt goed te koppelen op hun intentie en persoonlijke situatie.
7.5 Totale score

Secret Flirt is een onderscheidende casual datingsite met een uniek ontwerp. Deze website is anders dan de meeste erotische datingsite want men gaat hier voor kwaliteit en niet voor snel scoren. Er heerst een prettige sfeer en het platform zelf werkt prima. De verhoudingen tussen de geslachten op het platform is mede hierdoor goed in orde.

Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Secret Flirt Dating
7.5/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0