Beste Datingsites
5.9
Gebruikerservaring: 4.5/10 (2 stemmen)

SecondLove is bij uitstek geschikt voor mannen of vrouwen in relaties waar de sleur is toegeslagen. Veel personen met een langdurige relatie fantaseren wel eens over een avontuurtje of een leuke buitenechtelijke affaire. SecondLove biedt voor dit doel een professioneel platform om deze fantasieën ook werkelijkheid te laten worden. En met SecondLove kun je hierdoor uiteindelijk ook weer die spanning laten terugkomen in de eigen relatie. Samen met Secret Flirt en Victoria Milan behoort SecondLove tot de betere websites in Nederland voor het online vinden van een affaire.

De website van Second Love heeft met dit doel in gedachten veel aandacht voor privacy en anonimiteit. Er is onder meer de mogelijkheid om anoniemen te gebruiken. Daarnaast kun je ook je inloggeschiedenis wissen, indien dat nodig is. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je partner achter je aanwezigheid op SecondLove komt en zorgt dit voor veilige gebruikerservaringen. Op de website zijn verder de gebruikelijke functies actief, zoals chatten en selecteren op persoonlijkheidskenmerken. De zoekfunctie is relatief uitgebreid en zo vind je snel andere personen die je voorkeuren delen. Het prettige hiervan is dat er verschillende niches ontstaan waardoor er sneller en effectiever koppelingen ontstaan. Voor de responstest inzake deze review kwam SecondLove dan ook relatief prima uit.

Via SecondLove kun je op zoek naar een eenmalige date of een langdurige affaire. Zelfs een andere vaste relatie behoort tot de mogelijkheden, mocht je daarvoor openstaan. Maar hiervoor zijn eigenlijk andere websites meer geschikt. Waar het bij SecondLove om gaat is juist om die leuke en avontuurlijke flirt vinden buiten je relatie, waarmee spannende ervaringen kunt beleven. Aanmelden voor de website is gratis maar voor de meeste functionaliteiten moet worden betaald. Op dit moment heeft de website zo’n 70.000 leden, maar door sterke marketingcampagne’s in de media (TV en magazines) groeit dit ledenaantal snel. Over het algemeen genomen is deze affaire datingsite dus een interessante optie om uit te proberen.

Positief:
 • Dé datingsite voor het vinden van een affaire
 • Zeer goede privacyinstellingen
 • Snel groeiend ledenaantal, veel aanwas

Negatief:
 • De website heeft een niet echt positief imago in de media (maar de website werkt uitstekend)

Nu Gratis Aanmelden

SecondLove is bij uitstek geschikt voor mannen of vrouwen in relaties waar de sleur is toegeslagen. Veel personen met een langdurige relatie fantaseren wel eens over een avontuurtje of een buitenechtelijke affaire. Secondlove biedt een professioneel platform om deze fantasieën werkelijkheid te laten worden.
5.9 Totale score

SecondLove is natuurlijk veelal bekend van haar spraakmakende media-uitingen. Desondanks is het eigenlijk een hele gedegen dating website die zich bekwaam bezig houdt met het koppelen van leden die in zijn voor een affaire. Vooral belangrijk hierbij is dat de privacy op de website goed wordt gegarandeerd.

7.3Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
4.5Gebruikerservaringen
Kwaliteit
5.0
Gebruiksgemak
5.0
Betrouwbaarheid
5.0
Effectiviteit
3.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
SecondLove
5.9/10
2 Ervaringen
 1. Reageer Smilla 24 maart 2015 at 12:09
  2
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  50
  Effectiviteit
  10
  Na de alle ophef heb ik me ook maar eens bij Secondlove aangemeld, mede uit nieuwsgierigheid durf ik wel toe te geven. Het was al snel een beetje een tegenvaller. Er zijn minder personen actief dan ik had gedacht, en de meeste van de mannen vind ik er absoluut niet aantrekkelijk. Misschien dat het wat is voor anderen die er goede ervaringen hebben maar ik had het op Secondlove snel weer gezien. Ik zou het dan ook niet aanraden.
 2. Reageer Alice 26 augustus 2015 at 11:26
  2.5
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  50
  Effectiviteit
  50
  Superbekend en daarom ook wel regelmatig veel nieuwe leden. Maar of ik er nu zo positief over ben, nou nee. Het ziet er van buiten alleen heel gelikt uit maar als je je eenmaal hebt aangemeld is het eigenlijk allemaal nogal ouderwets. Verder veel mannen maar weinig echte leukerds.
  + POSITIEF: Veel nieuwe leden
  - NEGATIEF: Weinig leuke leden, ouderwets

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0