Beste Datingsites

RegioSwingers

6.6
Gebruikerservaring: 6.2/10 (3 stemmen)

RegioSwingers heeft als doel om casual daten terug te brengen naar een persoonlijke beleving. Dit uit zich door haar principe om paren elkaar te laten ontmoeten in buurt waar ze wonen. Hierdoor gaat contact leggen makkelijker en is er een relatief hoge mate van betrouwbaarheid. Daarnaast is dit specifiek voor swingers vanuit praktisch oogpunt ook gewoon enorm handig voor erotische dating. De website verstrekt hierbij voor het contact leggen diverse nuttige opties. Op het platform van RegioSwingers zijn ten gevolge hiervan in verschillende regio’s al aanzienlijke ledenaantallen actief.

De doelgroep van RegioSwingers zijn oudere paren die willen “swingen in de regio”. De focus ligt hierbij dus op casual en avontuurlijk contact. Men kan uiteraard met de website ook op zoek naar vriendschap, een date of een langdurige verhouding. Maar bovenal is de website erotisch van karakter en zal je op dit punt het meest succes hebben bij een zoektocht naar een casual date. De website zelf heeft goede opties voor contact leggen, zoals chat, berichtenscherm en netwerkfuncties. Maar het grote pluspunt ligt in het betrokken ledenbestand. Met gemiddeld 450 nieuwe deelnemers per dag is RegioSwingers.nl uitgegroeid tot een van de grootste erotische datingsites van Nederland. In totaal zijn er nu zo’n 30.000 personen lid, waarvan het merendeel uiteraard uit swingende paren bestaat.

De website is nog relatief nieuw en heeft een aantal goede functies zoals het zoeken door profielen en het gemak waarmee contact kan worden gelegd. Het gemak van personen in je buurt vinden is ook prima geregeld. Voordeel is dat afhankelijk van de regio waarin je je begeeft het platform erg populair kan zijn en er dus veel keus is. Minpunt is eventueel dat het niet altijd duidelijk is of profielen actief zijn, en dat men veel berichten moet sturen om een bericht terug te krijgen. Anderzijds is aanmelding gewoon gratis, dus is de website het proberen waard voor iedereen die geïnteresseerd is in swingende dating. Vooral oudere paren raden wij aan om lid te worden.

Positief:
 • Geschikt voor paren die willen swingen
 • Hechte gemeenschap door regionaal karakter

Negatief:
 • De response rate is niet altijd even hoog

Nu Gratis Aanmelden

RegioSwingers heeft als doel om casual daten terug te brengen naar een persoonlijke beleving. Dit uit zich door haar principe om paren elkaar te laten ontmoeten in buurt waar ze wonen. Hierdoor gaat contact leggen makkelijker en is er een relatief hoge mate van betrouwbaarheid.
6.6 Totale score

Regioswingers is zoals de naam aangeeft een echte casual datingsite voor swingers. Het lokale element toont zich ook de functionaliteiten van de webite, waardoor je altijd wel een leuk contact in buurt kunt opdoen. Vooral voor oudere paren is de website erg geschikt.

7Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
6.2Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6.6
Gebruiksgemak
6.0
Betrouwbaarheid
6.3
Effectiviteit
6.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
RegioSwingers
6.6/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Silvo 12 maart 2015 at 09:03
  3.75
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  80
  Wij hebben ons hier verleden week ingeschreven. Het was in het begin even wennen en zoeken waar alles nu precies zit op de site. Nu vinden we het al veel leuker. Binnnkort onze eerste afspraak via regioswingers, ben benieuwd!
 2. Reageer J & L 7 april 2015 at 08:18
  3.6
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Het is lastig om geschikte partners te vinden voor erbij, deze website probeert het wel.
  + POSITIEF: Werkt goed
  - NEGATIEF: Weinig leden
 3. Reageer Seal 24 juni 2015 at 06:15
  2
  Kwaliteit
  40
  Gebruiksgemak
  40
  Betrouwbaarheid
  50
  Effectiviteit
  30
  Om de zo veel tijd mag je gratis gebruik maken van de site, En er zijn zeer veel fake accounts daar tref je man alleen
  + POSITIEF: Zijn veel profielen,
  - NEGATIEF: Veel nep profiel

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0