Beste Datingsites
3.6
Gebruikerservaring: 2.3/10 (2 stemmen)

Redmatch is een erotische datingsite die zich richt op kwaliteit en eenvoud op haar platform. Hierbij onderscheidt Redmatch zich van andere casual datingsites door een sterke focus op betrouwbaarheid en het feit dat nieuwe leden direct met leuke relevante profielen in aanraking worden gebracht. De website lijkt een beetje op het ouderwetse prikbord, waarbij profielen worden getoond van nieuwe leden. Deze functionaliteit kan overigens worden uitgezet mocht je meer privacy willen. Verder is de opzet en vormgeving van Redmatch ook simpel doch doelmatig van aard.

Het aanmelden op het platform is eenvoudig. Je kunt je direct inschrijven voor snel toegang. Het is echter aan te raden om de hele vragenlijst in te vullen als je je gaat aanmelden. De resultaten van je antwoorden zorgen ervoor dat je goed kunt worden gematched met leden van het andere geslacht. Hierbij is nog wel voldoende mogelijkheid om ook andere profielen te bekijken.

Valse of onoprechte leden worden verwijderd. Andere leden kunnen dit aangeven door middel van een speciale button, waarna het team achter Redmatch een controle doet. Zo blijft het platform schoon en weet je ook zeker dat je met echte personen van doen hebt. Een zeer goede kwaliteit voor een erotische datingsites. Op dit punt is RedMatch op het niveau van een C-Date of een Klasseswingers.

Zoals gewoon is bij casual datingsites kun je je ook bij Redmatch gratis aanmelden. Indien je wilt gaan communiceren met andere leden dan heb je hiervoor zogenoemde kredieten nodig, die je via de website kunt kopen. Met deze kredieten kun je dan berichten gaan lezen en ook berichten versturen.

Positief:
 • Prima datingsite voor spannende avonturen

Negatief:
 • Het betalingssysteem is omslachtig

Nu Gratis Aanmelden

Redmatch is een erotische datingsite die zich richt op kwaliteit en eenvoud op haar platform. Hierbij onderscheidt Redmatch zich van andere casual datingsites door een sterke focus op betrouwbaarheid en het feit dat nieuwe leden direct met leuke relevante profielen in aanraking worden gebracht.
3.6 Totale score

De intenties van RedMatch zijn goed. Valse of onoprechte ledenprofielen worden niet geaccepteerd. Er zijn dan ook leuke contacten op te doen. Desalniettemin heeft deze erotische datingsite een vrij omslachtig betaalsysteem, waardoor het communiceren niet altijd eenvoudig is.

4.8Onze review score
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
4
Betrouwbaarheid
5
Effectiviteit
5
2.3Gebruikerservaringen
Kwaliteit
3.0
Gebruiksgemak
4.5
Betrouwbaarheid
1.0
Effectiviteit
1.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Redmatch
3.6/10
2 Ervaringen
 1. Reageer Redmatch-bezoeker 19 augustus 2015 at 07:45
  0.85
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  40
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Kortom nep, Misschien zijn er helemaal geen dames maar computergestuurd.
  + POSITIEF: Gebruiksvriendelijk.
  - NEGATIEF: Begin nooit aan! Het is nep. Een afspraak komt nooit tot stand en voordat je het weet, je portemonne is leeg door z.g. 'chat sessie'. Je bent gewaarschuwd!
 2. Reageer Op Zoek 6 september 2015 at 20:32
  1.5
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Er zijn vrij weinir vrouwelijke profielen, en degene die er zijn zijn (vrijwel) allemaal fake. Je wordt alleen aan de praat gehouden!
  + POSITIEF: Lijkt leuk (in het begin)
  - NEGATIEF: (vrijwel) alleen maar (vrouwelijk) fake-profielen geldklopperij

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0