Beste Datingsites

Qupid.nl

8.5
Gebruikerservaring: 8.5/10 (1 stemmen)

Qupid is een van die datingsites die Nederland snel heeft veroverd. Inmiddels profileert de website met het feit dat er al minstens honderdduizenden personen lid zijn geworden in een korte periode. Een aanzienlijk aantal, waardoor de kans dat je iemand op jouw locatie tegenkomt die bij je past alleen maar groter wordt. De balans mannen en vrouwen is naar eigen zeggen in evenwicht, met een lichte meerderheid van het vrouwelijke geslacht. Privacy en veiligheid in het online daten staat voorop. Daarbij zet Qupid.nl in op het feit dat het iedereen in elk geval aan een leuk contact wilt helpen.

Aanmelden is betrekkelijk simpel. Men hoeft alleen zijn of haar basisgegevens in te voeren en je kunt beginnen met online daten. Uiteraard wordt wel aangeraden om de profielen verder aan te vullen. Ieder profiel wordt door de werknemers van Qupid handmatig gecontroleerd. Dit gebeurt wel achteraf, dus nadat personen zich hebben aangemeld en de website al kunnen gebruiken.

De basis van contact via Qupid.nl is door middel van credits. Dit betekent dat om contact te leggen met andere profielen je hiervoor punten aankoopt en deze gebruikt om berichten te versturen. Deze methode van abonnement heeft niet echt een goede naam maar kan ook voordelig zijn. Je betaalt immers pas als je de website gebruikt om iemand aan te spreken die je leuk lijkt.

Het platform zelf is simpel maar overzichtelijk, zoals het voor deze Qupid review werd uitgetest. De profielen worden via een overzichtelijk raamwerk weergegeven waarbij veel ruimte is voor fotomateriaal. Daarbij wordt de standaard zaken bij het profiel getoond, zoals karaktereigenschappen, beschrijving en leeftijd. In dit opzicht doet de website van Qupid niet veel bijzonders maar is gewoon net zoals de andere gewone dating websites op de markt.

Waar Qupid zich vooral in onderscheidt is de gebruiksvriendelijke opzet van het platform. Aanmelding is simpel en snel. Men kan in principe direct beginnen met het zoeken van een geschikte match. Een anders onderscheidend punt is zoals gesteld het credits-systeem. Hierdoor betaal je dus alleen als je ook echt contact met iemand wilt. Je kunt daarom Qupid.nl goed eerst gratis uitproberen en bekijken of je iemand vindt die bij je past.

Positief:
 • Heldere layout, zeer gebruiksvriendelijk
 • Veel leden met online activiteit

Negatief:
 • Credits-systeem voor contact

Nu Gratis Aanmelden

Qupid is een van die datingsites die Nederland snel heeft veroverd. Inmiddels profileert de website met het feit dat er al honderdduizenden personen lid zijn geworden.
8.5 Totale score

Qupid.nl is een degelijke website die eruit springt door haar gebruiksvriendelijkheid. Er zijn veel mensen lid dus de kans dat je een leuk contact maakt is vrij groot. Betaling via het zogenoemde credits-systeem is iets wat sommige personen meer ligt dan andere.

8.5Onze review score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
8.5Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Qupid.nl
8.5/10
1 Ervaring
 1. Reageer Harry 2 september 2016 at 17:56
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en met gewoon zonder voorkennis bij Qupid aangemeld. Graag had ik willen zeggen dat deze website met ondersteboven heeft geblazen maar dat is toch niet het geval. Het is gewoon een hele simpel, doorsnee datingsite. De review hierboven heeft het goed verwoord. Geen slechte site, dat zeker niet, maar zal het moeilijk krijgen met al die andere dating websites in Nederland.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0