Beste Datingsites

Quick2Date

6.2
Gebruikerservaring: 6.0/10 (1 stemmen)

Bij Quick2date.nl zijn foto’s de centrale spil van de datingsite. Volgens de filosofie van de datingsite zijn foto’s immers meer veelzeggend dan teksten alleen. Quick2Date probeert het daten makkelijk te maken door verder de leden de ruimte te geven om hun eigen invulling te geven aan wat ze willen tonen aan anderen. Niet moeilijk doen met registratie, vragenlijsten of tests dus, maar gewoon foto’s met een profieltekst. Alle mensen in Nederland en België van achttien jaar of ouder kunnen zich bij Quick to Date aanmelden.

Interessant is het rankingsysteem bij Quick2Date. Dat werkt als volgt: hoe meer foto’s je plaatst hoe vaker je profiel hoger wordt getoond in de zoekresultaten en matchingvoorstellen voor andere leden. Hierdoor wordt iedereen op speelse wijze gestimuleerd om wat van zichzelf te laten zien.

Quick2Date biedt ook de mogelijkheid om anoniem en privé foto’s te verzenden naar andere leden. Zo kun je op een grappige manier flirten. Daarbij kun je gebruik maken van het interne communicatiesysteem en de videochat. Dit werkt gewoon degelijk en doet wat het moet doen. Verder kun je ook zogenoemde “quick questions” gebruiken om via vragen met andere leden contact te maken. Met deze mogelijkheden biedt het in principe net zoveel opties als andere mainstream datingsites.

Een andere voordeel van Quick2Date is dat je geen automatisch abonnement hebt of automatische afschrijvingen die je wel eens bij andere datingsites ziet. Je betaalt gewoon per maand vooruit en dat is het. Een maand premium gebruik van Quick2Date kost €10,- wat in verhouding een lage prijs is voor de geboden diensten. De profielen wordt door de klantendienst gecheckt op betrouwbaarheid en veiligheid. Een extra handige tool is de verificatieoptie zodat je als lid ook andere leden kunt laten zien dat je betrouwbaar bent.

Deze datingsite is zeker niet slecht en heeft een interessant positie in het Nederlandse online datinglandschap. Wil je gewoon eens proberen of online dating wat voor jou is dan is Quick2Date zeker een prima startpunt. De lage kosten en de relatieve goede interface zorgen daarbij ook voor een positieve gebruikerservaring.

Positief:
 • Handige en snel profiel aanmaken
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Negatief:
 • Een kleinere datingsite – dit moet je liggen

Nu Gratis Aanmelden

Bezoek Quick2Date Bij Quick2date.nl zijn foto’s de centrale spil van de datingsite. Volgens de filosofie van de datingsite zijn foto’s immers meer veelzeggend dan teksten alleen. Quick2Date probeert het daten makkelijk te maken door verder de leden de ruimte te geven om hun eigen invulling te geven aan wat ze willen tonen aan anderen. Niet moeilijk doen met registratie, vragenlijsten of tests dus, maar gewoon foto’s met een profieltekst. Alle mensen in Nederland en België van achttien jaar of ...
6.2 Totale score

Quick2Date is een zeer praktisch ingestelde datingsite. Als je snel een profiel wilt aanmaken en snel naar andere singles wilt zoeken dan ben je bij deze website aan het juiste adres. Tevens is het betaalde abonnement per maand relatief erg goedkoop.

6.3Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksvriendelijkheid
6
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
6.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6
Gebruiksvriendelijkheid
6
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Quick2Date
6.2/10
1 Ervaring
 1. Reageer Frederik 18 juni 2015 at 10:33
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksvriendelijkheid
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Het is een sympathieke website dit, maar wel erg weinig leden. Kan er weinig op aanmerken maar het heeft voor mij net te weinig te bieden.
  + POSITIEF: Werkt prima
  - NEGATIEF: Te weinig mensen

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0