Beste Datingsites

Passiedate

7
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

De moderne datingsite Passiedate heeft een uitdagend nieuw concept. Ze wil door een opvallend platform de gebruiker de kans geven om zich echt te tonen. De website zet dus het karakter en de persoonlijkheid centraal, ofschoon ook het uiterlijke vertoon nog steeds wel een rol speelt op het platform.

De website ziet er verzorgd uit. Het is zoals we dat vandaag de dag ook kunnen verwachten volledig ingericht op zowel desktop, laptop, tablet als smartphone. Na inlog kom je op een degelijk platform. Hierbij is het meest opvallend dat je in de buurt kunt zoeken. Daarnaast is het leuk dat je, zoals Passiedate ook belooft, je veel informatie kwijt kunt bij je profiel. Dit zorgt voor een prettig matchingsproces. Bij het aanspreken van anderen kun je dit doen door middel van de interne berichtenmodule, een reactie achterlaten of gewoon via de chatfunctie.

Passiedate hecht veel waarde aan privacy van gebruikers. Zaken zoals woonplaats, locatie of persoonsgegevens worden door de website beveiligd opgeslagen. Desalniettemin is het wel mogelijk om op personen te zoeken die bij je in de buurt wonen. Hierdoor kun je toch vrijgezellen vinden waarbij je direct kun afspreken, wat soms wel zo makkelijk is.

Er wordt bij Passiedate ook ruimte geboden voor zogenoemde “casual dates”. De website is daardoor een mix van mainstream daten en casual daten. Dit maakt dat het soms wel wat verwarrend, omdat de intenties van gebruikers dus sterk kunnen verschillen. Belangrijk is derhalve om altijd wel duidelijk te hebben met wie je praat, en de achterliggende reden van het contact. Bij Passiedate zijn er ook filters aanwezig om alleen met die personen te praten die interessant voor je zijn en dezelfde belangstellingen hebben. Passiedate lijkt in dit opzicht ook wel een beetje op moderne datingsites als Qupid of Love NL.

In het kort gezegd is Passiedate een leuke optie of alternatief wanneer je iets anders wilt dan de bekende mainstream websites. Het is website die verschillende dating niches in zich verenigd waardoor eigenlijk iedereen zich kan aanmelden, om leuke contacten te vinden van het andere (of hetzelfde) geslacht. Passiedate sluit in feite niemand uit en dat maakt het ook zo’n prettige website voor alle datingwensen. Aanmelden bij Passiedate is gratis. Voor het versturen van berichten is wel een abonnement nodig.

Positief:
 • Toegankelijk voor een breed publiek
 • Uitgebreide opties voor aanmaken profiel

Negatief:
 • Regulier dating en casual dating door elkaar

Nu Gratis Aanmelden

De moderne datingsite Passiedate heeft een uitdagend nieuw concept. Ze wil door een opvallend platform de gebruiker de kans geven om zich echt te tonen.
7 Totale score

Passiedate is een technisch degelijke website voor een breed publiek. De verschillende tools werken goed. Er is een mengelmoes van verschillende doelgroepen actief, waardoor intenties van gebruikers kunnen verschillen. Dit maakt het een interessante website om te uit te proberen wanneer je op zoek bent naar iets luchtigs.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe
Passiedate
7/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0