Beste Datingsites
8.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Deze dating website voor ouderen is een nieuwe aanwinst in Nederland. Ourtime wil de dingen net even wat anders doen en het online contact maken weer echt leuk maken. Ourtime is uiteraard ook gewoon een datingsite waar 50 plussers met leeftijdsgenoten kunnen praten en afspreken. Er zijn uiteraard veel andere websites waar vrijgezellen van 50+ andere kunnen ontmoeten, maar Ourtime is op bepaalde punten wel degelijk onderscheidend van andere soortgelijke datingsites. Dit onder meer door de persoonlijke coaching, het unieke koppelingssysteem en het organiseren van groepsactiviteiten.

Ourtime is onderdeel van het bekende datingmerk Meetic (ook wel bekend van Lexa). Dit is terug te zien aan het verzorgde platform dat goed werkt. Ook het zoeken naar andere platformleden werkt uitstekend, waarbij je ook kunt selecteren op voorkeuren, waarden en eigenschappen. Dit is van extra meerwaarde voor vijftigplussers. Bij de profielen is er veel ruimte voor het beschrijven van je persoon en ook plaatsen van verschillende media is mogelijk. Ourtime benadrukt hierbij dat het alle profielen altijd controleert, waardoor de datingsite veilig in gebruik is.

Inschrijven bij Ourtime werkt snel. Je kunt dit zowel op de computer doen als op de tablet of mobiel. De enige voorwaarde is wel dat je ouder bent dan 45 jaar. Daarnaast wordt uiteraard ook bij elk profiel een foto aangeraden. Op deze manier kan de website de juiste doelgroep aanspreken en kunnen leden ook echt in hun leeftijdsgroep contact zoeken. Bij het inschrijven krijg je ook een uitgebreide persoonlijkheidstest waardoor het systeem van Ourtime je direct geschikte matches kan tonen. Erg handig dus.

Een punt waar Ourtime sterk mee naar voren treedt is het de eigen groepsactiviteiten. Als lid van Ourtime kun je hieraan meedoen en op een leuke manier anderen leren kennen. Doordat je met grote groepen bent en alle leden zijn gecontroleerd zijn deze activiteiten volgens Ourtime ook zeer veilig. Deze evens zijn gekoppeld aan het bredere netwerk van Lexa (onderdeel van Meetic).

Tevens heeft Ourtime een personal coach. Je kunt deze datingcoach gebruiken voor het stellen van vragen en het krijgen van tips. De ervaring is dat deze coach snel antwoordt tijdens normale weekdagen. In het weekend duurt dit wat langer, maar dit is geen probleem wanneer je zelf geen haast hebt.

Positief:
 • Fijne vormgeving, zeer prettig in gebruik
 • Het koppelingssysteem werkt erg goed
 • Regelmatig leuke evenementen voor leden

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Deze dating website voor ouderen is een nieuwe aanwinst in Nederland. Het is een datingsite waar 50 plussers met leeftijdsgenoten kunnen praten en afspreken. Er zijn uiteraard veel andere websites waar vrijgezellen van 50+ andere kunnen ontmoeten, maar Ourtime is wel degelijk onderscheidend. Dit onder meer door de persoonlijke coaching, het unieke koppelingssysteem en het organiseren van groepsactiviteiten.
8.8 Totale score

Voor de 40 en 50 plusser die een leuke datingsite zoekt is Ourtime echt een aanrader. Deze dating website is duidelijk, effectief en doet daarbij ook echt eens wat nieuws. De evenementen die worden georganiseerd zijn ook echt een goede mogelijkheid om leuke andere personen te leren kennen. Ourtime werkt uitstekend en zorgt voor een fijne gebruikservaring.

Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
9
Voeg je ervaring toe
Ourtime
8.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0