Beste Datingsites

OpZoekNaarJou

8.2
Gebruikerservaring: 8.4/10 (3 stemmen)

Opzoeknaarjou.nl is een website specifiek gericht op christenen. Voor christenen is dikwijls het vinden van een gelijkgestemde partner lastig wanneer men gebruikt maakt van een reguliere datingsite. Vandaar dat Opzoeknaarjou is opgericht. Op deze website staan Bijbelse waarden en normen centraal en wordt dit ook van leden verwacht. Verder gebruikt de dating website de gewoonlijke functies die we kunnen verwachten van een datingplatform. Op Zoek Naar Jou dating heeft een gestaag stijgend bezoekersaantal. Op dit moment zijn er duizenden echt actieve leden op de website.

Opzoeknaarjou is verder een vooral gezellige en ongecompliceerde datingsite voor de vrijgezelle christen die een leuke date zoekt. Het ontwerp is recent aangepast en een stuk verbeterd. Het platform van OpZoekNaarJou oogt fris en prettig. De interface zelf is vrij simpel, maar dat mag de pret niet drukken. Het werkt immers goed. Je kunt via het platform snel andere leden zoeken en contacteren. Daarbij valt ook op dat men een eigen smartphone applicatie heeft waarbij je dus altijd en overal de status kunt volgen van je contacten.

Er zijn heel erg veel actieve leden ten opzichte van het totale aantal wat het gebruik vooral heel erg leuk maakt. Er zijn op dit moment rond de 3.000 leden en daar komen regelmatig er nog meer van bij. Hierdoor is Opzoeknaarjou.nl misschien niet de grootste christelijke datingsite van Nederland, maar door de enthousiaste gebruikers zeker wel een waar je de meest leuke ervaringen zult hebben.

Aanmelding is gratis en men krijgt dan ook 1 maand gratis lidmaatschap. Hierdoor kun je de website volledig uitproberen en bekijken of Opzoeknaarjou.nl ook wat voor jou is. Een ander pluspunt is de hoge respons op berichten en is de uiteindelijke succesratio erg hoog. Het team achter Opzoeknaarjou is daarbij erg toegewijd en lost snel problemen op wanneer die zich voordoen. Al met al kunnen wij Opzoeknaarjou.nl zeker aanraden voor alle vrijgezelle christenen in Nederland.

Positief:
 • Ongecompliceerd en gezellig daten voor Christenen
 • Veel gratis mogelijkheden

Negatief:
 • Niet veel leden

Nu Gratis Aanmelden

Opzoeknaarjou.nl is een website specifiek gericht op christenen. Voor christenen is dikwijls het vinden van een gelijkgestemde partner lastig wanneer men gebruikt maakt van een reguliere datingsite. Vandaar dat Opzoeknaarjou is opgericht. Op deze website staan Bijbelse waarden en normen centraal en wordt dit ook van leden verwacht.
8.2 Totale score

Voor christenen is Opzoeknaarjou een prima datingsite om gelijkgestemde vrijgezellen te vinden. Deze dating website is niet groot te noemen, maar bestaat uit een gezellige gemeenschap met gemiddeld een hoge respons. Ben je vrijgezel en christen dan is Opzoeknaarjou dus zeker een aanrader.

8Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
8.4Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6
Betrouwbaarheid
8.6
Effectiviteit
8.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
OpZoekNaarJou
8.2/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Anoniem 26 maart 2015 at 12:46
  4.75
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  80
  Een van de weinige christelijke dating websites die ook oprecht is m.i. Ze verdienen hier meer leden.
 2. Reageer Leon 21 april 2015 at 09:41
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  De site was voorheen erg traag met weinig respons. Maar sinds de "makeover" ben ik weer positief over de website. Meer mensen en meer vriendelijke gebruikerservaring. Laten we het afwachten maar de tekenen zijn goed.
 3. Reageer Lieve 24 augustus 2016 at 18:05
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Opzoeknaarjou was voor mij een prettige ervaring. De eigenaren zijn eerlijk en zorgen ervoor dat je in alle veiligheid kan praten met anderen op de website. Wat ik ook erg fijn vond was de mobiele app, ik kon zo op handige momenten toch gebruik maken van de website.
  + POSITIEF: Fijne gratis mobile applicatie

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0