Beste Datingsites

Online Datingtips voor Mannen

Tegenwoordig is het vinden van een leuke vrouw via internet heel normaal. Ontzettend veel mensen hebben hun partner leren kennen via een datingsite. Er zijn verschillende soorten datingsites waar je je als man kunt inschrijven om een eventuele date te vinden. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk na een inschrijving en wat kun je als man het best doen om succes te hebben op een datingsite? We hebben een aantal datingtips voor mannen op een rij gezet.

Wees geduldig

Na het inschrijven en het invullen van je profiel kan de online zoektocht naar een leuke vrouw beginnen. Wanneer je als man al ervaring hebt met online daten zal het je waarschijnlijk zijn opgevallen dat je niet altijd reactie van een vrouw krijgt. Vat dit vooral niet persoonlijk op. Over het algemeen staan er op datingsites meer mannen dan vrouwen ingeschreven en daarom krijgen vrouwen veel vaker berichten dan mannen. Daarnaast zijn vrouwen net wat kieskeuriger dan mannen als het gaat om de zoektocht naar de juiste persoon. Wees dus vooral geduldig wanneer het draait om online dating. Lukt het niet bij de eerste vrouw die je leuk lijkt? Ga dan niet sip thuis zitten maar ga juist door. Er zijn nog zoveel andere leuke vrouwen online te vinden.

Presenteer jezelf goed

Je persoonlijke profiel is eigenlijk je online visitekaartje. Vrouwen zien hoe je er uit ziet en ze zien wat je zoal leuk vindt. Zorg er dus voor dat je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Wees daarnaast ook vooral eerlijk over de informatie die je op je profiel zet. Vrouwen houden over het algemeen namelijk niet van teleurstellingen die in het echt bijvoorbeeld naar boven kunnen komen. Denk er dus ook aan om een duidelijke en recente foto van jezelf erop te zetten. Het liefst een foto waarbij je hele lichaam en hoofd goed in beeld is, zodat er bij een eventuele afspraak geen rare verrassingen voor zowel jou als je date te wachten staat. Ook maakt het het gesprek een stuk persoonlijker wanneer je je profiel up to date houdt met je interesses en actuele foto’s. Je zal merken dat vrouwen langer op je profiel kijken en je eventueel sneller een bericht sturen.

Wees net anders dan de rest

Een andere datingtip voor mannen: val op! Om op te vallen tussen al die mannen die ingeschreven staan bij een datingssite is het belangrijk dat vrouwen net jou eruit kiezen. Wees daarom net iets origineler dan de andere mannen. Voeg een leuke quote toe, zet je droomreis op je profiel of beschrijf iets anders wat men misschien niet verwacht. Zorg er natuurlijk wel voor dat dit een positief bericht is. Belangrijk: wees ook hierin eerlijk. Zet je een grappige quote op je profiel, maar ben je in het echte leven nogal stil? Zorg dan voor een interessante tekst of een boeiende foto. Doe je zelf niet anders voor dan wie je bent. Heb je eenmaal contact met een vrouw? Zorg ook dan dat je haar aandacht vasthoudt door een opvallend bericht te sturen. Lees je goed in in haar profiel en vraag haar persoonlijk meer over bepaalde hobby’s of gemeenschappelijke interesses. Je zal zien dat dit ook haar interesse wekt wanneer iemand haar profiel echt heeft gelezen.

Doe het rustig aan

Een van de belangrijkste datingtips voor mannen is om het rustig aan te doen wanneer je eenmaal een gesprek en een klik met een vrouw hebt. Over het algemeen willen vrouwen het net wat langzamer aan doen dan mannen. Zij voelen zich minder snel op hun gemak in een gesprek met een man. Zij zullen het dan ook niet op prijs stellen wanneer je een agressieve of een directe houding aanneemt tegenover bepaalde dingen. Dring er bijvoorbeeld niet op aan dat je haar meteen in het echt wilt ontmoeten, maar laat haar de afspraak maken. Geef haar verder sowieso de tijd om te denken wat ze van je vindt en doe niet direct alsof je haar al jaren kent. Dring jezelf vooral niet op, want dat werkt alleen maar averechts. Op een rustige manier kunnen jullie elkaar het beste leren kennen.