Beste Datingsites
8.9
Gebruikerservaring: 10.0/10 (1 stemmen)

Novamora is een nieuwe casual datingsite voor avontuurtjes en affaires. Het is onder andere gericht op personen in de relatie die een avontuur buiten de deur zoeken, zonder complicaties. Daarnaast kun je je gewoon ook als vrijgezel aanmelden. Het platform bevat een mix van vrijgezellen en personen die zich in een relatie bevinden. Novamora wil zich onder andere onderscheiden van soortgelijke casual sites door meer kwaliteit te bieden met daarbij een zeer complete beveiliging van persoonsgegevens. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich voor de website van Novamora aanmelden.

De website van Novamora ziet er verzorgd uit. Er is duidelijk gelet op de details om een fijne ervaring te geven tijdens het zoeken naar andere leden. Het zoeken werkt goed en duidelijk. De lijst met profielen wordt goed weergegeven. De profielinformatie zelf is bij veel personen niet heel uitgebreid maar hiervoor kun je wel de verschillende communicatiemiddelen gebruiken om dit verder uit te vragen. Onder meer chat, mailing of een berichtendienst is aanwezig om met andere leden van Novamora te kunnen communiceren.

Deze casual website is zowel geschikt voor vrijgezellen als stellen. Dit kun je apart aangeven bij je profiel. Er ligt duidelijk de nadruk op erotisch contact. Je kunt je uiteraard ook opgeven voor vriendschappelijke contacten, maar de meeste personen zullen op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuur. Indien je dit ook wilt dan is Novamora een goede plek aangezien iedereen hetzelfde doel heeft en je dus snel een afspraak kunt maken. Er zijn meer mannen dan vrouwen actief, ofschoon de verhouding wel een stuk meer in balans is dan de meeste andere casual datingsites.

De kwaliteit van de profielen op Novamora is wisselend. Zoals bij veel andere erotische datingsites van deze soort is er altijd een gevaar dat een profiel “fake” is. Ofschoon het team achter Novamore hier streng op let, is het ook altijd goed om zelf in overweging te nemen of de persoon met wie je praat oprecht is. Hoe langer je met iemand praat, hoe zekerder je van je zaak kan zijn dat de andere persoon “echt” is. Dat terzijde zijn er ook veel leuke en aantrekkelijk profielen op het platform aanwezig, die het zeker de moeite waard maken om contact op te zoeken.

Het registreren bij Novamora is kosteloos. Hierbij kan je je registreren, je profiel aanmaken en aanvullen, foto’s uploaden en berichten ontvangen. Om zelf berichten naar andere leden te kunnen sturen heb je wel een abonnement nodig. Mede door de media campagnes die Novamora voert komen er snel nieuwe leden bij op het platform. Dit zorgt ervoor dat het een dynamische plek is met iedere dag nieuwe gezichten en dus zeker de moeite waard om uit te proberen.

Positief:
 • Steekt duidelijk en gebruiksvriendelijk in elkaar
 • Groot aantal actieve leden

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Novamora is een nieuwe casual datingsite voor avontuurtjes en affaires. Het is onder andere gericht op personen in de relatie die een avontuur buiten de deur zoeken, zonder complicaties.
8.9 Totale score

Novamora is een verzorgde casual datingsite die zich vooral richt op affaires en avontuurtjes. De kwaliteit is redelijk hoog te noemen, mede door een zeer gebruiksvriendelijk platform. Er zijn veel leden actief. Hierdoor werkt de website prettig en heb je een goede kans om contacten op te doen.

7.8Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
10.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
10
Gebruiksgemak
10
Betrouwbaarheid
10
Effectiviteit
10
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Novamora
8.9/10
1 Ervaring
 1. Reageer Temptress22 10 mei 2018 at 21:56
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Novamora werkt gewoon goed. Ik heb er louter goede ervaringen mee gehad. Handig ook voor mobiel. De personen die je spreekt zijn echt en ik heb ook meerdere prettige afspraken kunnen meemaken. Super!
  + POSITIEF: Fijn ontwerp Echte profielen

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0