Beste Datingsites

Nieuwerelatie.nl

8
Gebruikerservaring: 7.9/10 (5 stemmen)

Wanneer je op zoek bent naar een ongecompliceerde, gebruiksvriendelijke datingsite voor ouderen dan zou Nieuwerelatie.nl wel eens iets voor jou kunnen zijn. De website probeert vooral de serieuze dater van dienst te zijn door zich op de kernelementen van het daten te richten. Dit uit zich onder andere in het makkelijk doorzoeken van profielen en het goed kunnen tonen van je persoonlijkheid. Tevens kun je gemakkelijk foto’s bij je profiel plaatsen en worden deze zonder opsmuk weergegeven. De website van Nieuwerelatie heeft als doelgroep vrijgezellen die boven de veertig jaar oud zijn, maar iedereen kan zich bij de site aanmelden.

Nieuwerelatie.nl heeft zo’n 25.000 leden wat op zichzelf niet veel is, maar deze leden zijn wel erg actief en bijna allen op zoek naar een partner. De website heeft gemiddeld een wat ouder publiek, waarbij het grootste deel boven de 40 jaar oud is. De verhouding mannen en vrouwen is nagenoeg gelijk, wat voor de meeste personen een prettige ervaring in het gebruik zal geven. Er is een goede controle op profielen en valse profielen worden direct verwijderd. Dit zorgt voor een betrouwbaar gebruik en contact. De website behoort samen met Seniorengeluk en 50Liefde toch wel tot de betere in het online dating segment voor oudere singles. Nieuwerelatie heeft hierdoor in Nederland al vele positieve reviews en recensies gekregen, niet in het minste voor haar oprechte en eerlijk aanpak.

De meeste functionaliteiten op de website zijn gratis en een betaald abonnement (nodig om berichten te sturen) is veel goedkoper dan bij de meeste andere datingwebsites. Je krijgt na aanmelding op de Nieuwerelatie dating website in principe meteen toegang tot de informatie van andere leden, met foto’s en andere media. Voor een goede gebruikerservaring is een betaald abonnement overigens wel aan te raden. Je kunt op die manier ook berichten naar andere leden sturen. Het aantal leden stijgt daarbij gestaag en het platform heeft een dynamisch karakter. Hierdoor is Nieuwerelatie.nl een goed alternatief voor de oudere single dater op zoek naar een relatie.

Positief:
 • Uitstekende datingsite voor 40 plussers
 • Gebruiksvriendelijk en makkelijk eigen te maken

Negatief:
 • Niet echt geschikt voor jongere singles

Nu Gratis Aanmelden

Wanneer je op zoek bent naar een ongecompliceerde, gebruiksvriendelijke datingsite dan zou Nieuwerelatie.nl wel eens iets voor jou kunnen zijn. De website probeert vooral de serieuze dater van dienst te zijn door zich op de kernelementen van het daten te richten. Dit uit zich in het makkelijk doorzoeken van profielen en het goed kunnen tonen van je persoonlijkheid.
8 Totale score

Nieuwerelatie NL heeft nog niet enorm veel leden maar groeit snel. Deze dating website heeft voor single 40 plussers een aantrekkelijk karakter. De zoekfunctie en communicatieopties zijn eenvoudig eigen te maken, waardoor de website bijzonder gebruiksvriendelijk is.

8Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
7.9Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8
Betrouwbaarheid
8.0
Effectiviteit
8.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Nieuwerelatie.nl
8/10
5 Ervaringen
 1. Reageer Sandra P 18 maart 2015 at 09:05
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Soms lees je dat datingsites geldklopperij zijn, maar dat vind ik bij Nieuwe Relatie toch echt niet het geval. Je krijgt waar voor je geld en het eerste "neppe" profiel moet ik nog tegenkomen. Hulde dat dit nog zo kan.
  + POSITIEF: Echte en leuke mensen
 2. Reageer Arie 30 maart 2015 at 14:26
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Geen spijt van aanmelding. Ik heb er leuke mensen ontmoet, en dat nog steeds. De ervaring in gebruik is goed. Alles wordt duidelijk aangegeven. Bij vragen wordt je correct te woord gestaan door de klantenservice.
 3. Reageer Laura 6 april 2015 at 09:32
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik vind nieuwerelatie duidelijk en prettig werken. Over het algemeen zijn de berichten die ik krijg keurig en van leuke oudere mannen. 2 keer een echte afspraak gemaakt en van beide keren goede ervaringen overgehouden. Er zit wel eens een raar bericht tussen, maar dat neem ik maar voor lief omdat ik de rest van de website wel goed vind. Voor het versturen van berichten is er wel een betaald abonnement nodig, dat is jammer maar ook te begrijpen.
  + POSITIEF: Leuk en duidelijk. En veel mensen actief in mijn leeftijdscategorie.
  - NEGATIEF: Je hebt een volledig abonnement nodig om te kunnen reageren op berichten van de mannen
 4. Reageer Anoniem80 19 april 2015 at 17:11
  3.25
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Sympathieke datingsite die op een aantal fronten wel wat simpel oogt. De intenties zijn wel goed.
 5. Reageer Karlijn54 23 april 2015 at 10:58
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Naar aanleiding van deze review over Nieuwerelatie heb ik mij verleden week aangemeld. Ik moet nog steeds wennen aan het gebruik van een online dating website, maar de klantenservice heeft me wel gemakkelijk proberen te maken. Dat waardeer ik. Tot nu toe ben ik tevreden met de website. Ik heb kennis met een aantal vriendelijke mannen en de gesprekken zijn aangenaam.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0