Beste Datingsites

Muslima

7
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Muslima.com is een internationale datingwebsite die zich speciaal richt op alleenstaande moslims. Vooral met betrekking tot moslims die specifieke wensen hebben met betrekking tot hun partners, is deze datingwebsite met sterke islamitische kernwaarden een goed uitgangspunt. Dit kun je immers niet altijd vinden bij de algemene datingsites, waar dating op basis van overtuiging lastig kan zijn. Muslima koppelt mannen en vrouwen voor onder andere een vriendschap, romantiek en ook huwelijk. Daarbij kun je via de website ook (pen)vrienden of vriendinnen maken.

De website is professioneel en gebruiksvriendelijk opgezet. Muslima.com maakt deel uit van de Cupid group, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in online dating. Hierdoor is Muslima van alle markten thuis en kun je er alle doen zoals je dat zou moeten verwachten van online datingite: een volledig profiel opmaken, foto’s en multimedia opladen en berichten sturen. Tevens is de klantenservice goed en snel. Uiteraard is er een tevens een check bij aanmelding of de persoon wel serieus is bij zijn of haar zoektocht.

Muslima is een van de grootste islamitische datingsites van de wereld en opereert internationaal. De volledige website is onder meer in het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch te bekijken. Het is derhalve voor iedere vrijgezelle moslim dus zeker het proberen waard. Let hierbij wel op het feit dat de datingsite over grenzen opereert, en het dus niet altijd even gemakkelijk is om elkaar te ontmoeten. Om dit te voorkomen is het raadzaam om te zoeken op andere vrijgezellen uit je buurt via de zoekfunctie van Muslima.com.

Positief:
 • Internationaal georiënteerd, divers ledenbestand
 • Goede communicatiemogelijkheden
 • Erg betrouwbaar en website heeft goed trackrecord

Negatief:
 • Door internationale karakter niet altijd overal veel leden

Nu Gratis Aanmelden

Muslima.com is een internationale datingwebsite die zich speciaal richt op moslims. Vooral met betrekking tot moslims die specifieke wensen hebben met betrekking tot hun partners, is deze datingwebsite met sterke islamitische kernwaarden een goed uitgangspunt.
7 Totale score

Muslima is internationaal georiënteerd zodat je ook over de grenzen heen je partner kunt zoeken. Daarbij toont dit zich ook in het diverse aanbod van gehanteerde talen op de website. Verder zit Muslima erg degelijk in elkaar en werkt de datingsite technisch gewoon goed.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe
Muslima
7/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0