Beste Datingsites

MooieMensen.com

5
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

De naam van deze datingsite heeft in de loop der jaren wel eens wat stof doen opwaaien. Het is dan ook een discutabel uitgangspunt. Maar in de praktijk is MooieMensen.com echt niet zo pretentieus als het doet voorkomen en is het een leuke datingsite voor iedereen die waarde hecht aan uitstraling en verzorgdheid. Hierdoor is de datingsite wel echt anders dan de meeste andere koppelingswebsites. Een groot probleem is echter dat er niet zoveel personen lid zijn.

De term “Mooie Mensen” slaat meer op de nadruk van de website op het hebben van mooie foto’s bij je profiel en een goede sfeer op de datingsite. Tevens wil men een gemeenschap creëren waarbij de daters echt serieus zijn en niet alleen even komen rondkijken. Een voorkeur voor intrinsieke kwaliteit dus. Dit houdt in dat men bij de aanmelding van je vraagt om tenminste 1 foto te uploaden.

Je profiel wordt vervolgens beoordeeld door de “vakjury” van MooieMensen.com. Deze bestaat uit een vast team van personen die werkzaam zijn in de fotografie of mode. Zij beoordelen je foto’s op punten als uitstraling en presentatie. Hierna kun je de website gebruiken. Het is dus niet nodig dat je een topmodel bent, maar wel dat je er goed verzorgt uitziet en mooie foto’s plaatst.

In tegenstelling tot de meeste andere datingsites is MooieMensen bij registratie niet kosteloos en kost €9,95 per maand. Dit zorgt ervoor dat alleen personen lid worden die er ook echt iets mee willen doen, en het draagt bij aan de privacy van personen op de datingsite. Er zijn hierdoor ook bijna geen inactieve of valse profielen op de website. MooieMensen.com is dus niet voor iedereen weggelegd, maar desalniettemin ook weer niet zo oppervlakkig als het lijkt. Verder is de vormgeving van de website dik in orde en werken alle functies naar behoren. Ben je echter op zoek naar een meer toegankelijke datingsite met aantrekkelijke profielen, probeer het dan bij eDarling of Pepper.

Positief:
 • Hechte community met veel kwaliteit
 • Fijne vormgeving, dynamische interactie

Negatief:
 • Alleen betaald lidmaatschap
 • Concept kan personen afschrikken

Nu Gratis Aanmelden

De naam van deze datingsite heeft in de loop der jaren wel eens wat stof doen opwaaien. Maar in de praktijk is MooieMensen.com echt niet zo pretentieus als het doet voorkomen en is het een leuke datingsite voor iedereen die waarde hecht aan uitstraling en verzorgdheid. Hierdoor is de datingsite wel echt anders dan de meeste andere koppelingswebsites.
5 Totale score

Deze koppelingswebsite is natuurlijk omstreden, waarbij de selectieprocedure aan de poort nieuwe leden kan afschrikken. Hierachter zit wel een datingsite met een goed ontwerp en functionaliteit. Een nadeel is dat Mooiemensen.com alleen maar toegankelijk is als betalend lid.

Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
4
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
4
Voeg je ervaring toe
MooieMensen.com
5/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0