Beste Datingsites
7
Gebruikerservaring: 6.0/10 (3 stemmen)

Het online vinden en regelen van een geheime affaire is “hot” en daar spelen nieuwe datingsites dan ook graag op in. De website van MijnGeheimeLiefde biedt een platform waar zowel mannen en vrouwen van alle leeftijden op zoek kunnen gaan naar een minnaar of minnares. De website stelt hierbij anonimiteit voorop. Zo kun je veilig op zoek gaan naar een leuk contact zonder dat je eventueel kan worden herkend door bekenden. Tevens zorgt er dit volgens de website ervoor dat mensen makkelijker met elkaar communiceren en een dieper contact kunnen maken.

MijnGeheimeLiefde is vooral bedoeld voor mensen die alle lange tijd in een relatie zitten maar te maken krijgen met de sleur. Je vind de genegenheid van de relatie wel fijn maar toch zoek je daarnaast een spannende ervaring. Je kunt natuurlijk bijvoorbeeld in de kroeg naar op zoek gaan maar daar heb je niet altijd tijd voor of de mogelijkheden zijn beperkt. Door dit naar online te brengen heb je tevens het voordeel dat je een affaire kunt regelen terwijl je identiteit volledig verborgen blijft.

De website van MijnGeheimeLiefde ziet er goed verzorgd uit en is daarbij ook makkelijk te gebruiken. De verschillende functionaliteiten zoals zoeken, profiel bijwerken en andere profielen bekijken zijn goed te vinden. Deze datingsite is duidelijk opgebouwd met de gebruiker centraal in gedachten; iets wat bij andere websites nog wel eens mist. De weergave van de foto’s is sfeervol en “classy”. Als nieuwe erotische datingsite voor affaires heeft Mijn Geheime Liefde veel concurrentie en daardoor nog niet zoveel ledenprofielen in het bestand. Wel groeit de website hard door haard inherente kwaliteiten.

Om de privacy van de leden te garanderen gebruikt MijnGeheimeLiefde een sterk versleutelde database die is beveiligd met de laatste technologieën. Deze gegevens zijn nooit openbaar te vinden. Tevens wordt door de klantenservice van de website alle profielen van (nieuwe) leden gecontroleerd. Misleidende profielen of profielen waarbij iemand zich voordoet als een ander persoon worden daardoor snel verwijderd. Leden kunnen zelf ook andere leden rapporteren indien er sprake is van ongewenst gedrag.

Je kunt je bij MijnGeheimeLiefde gratis aanmelden en dan ook beperkt gebruik maken van de verschillende mogelijkheden. Wil je meer informatie bij de profielen en echt contact dan kun je nog voor het betaalde lidmaatschap gaan. De maandelijkse kosten voor dit betaalde abonnement bedragen zijn vanaf €20,- per maand. Hiervoor krijg je dan onbeperkt en volledige toegang tot alle functionaliteiten.

Positief:
 • Mooi ontwerp en prettige sfeer
 • Zeer goede bescherming van persoonsgegevens

Negatief:
 • Ledencontrole en klantenservice loopt (nog) niet vlekkeloos

Nu Gratis Aanmelden

Het online vinden en regelen van een geheime affaire is “hot” en daar speelt deze datingsite dan ook op in. MijnGeheimeLiefde biedt een platform waar zowel mannen en vrouwen van alle leeftijden op zoek kunnen gaan naar een minnaar of minnares.
7 Totale score

MijnGeheimeLiefde moet zich nog bewijzen maar de eerste voortekenen zijn gunstig. Er is een gezonde focus op de bescherming van persoonsgegevens, waardoor je ook echt in het geheim online kunt flirten. Daarbij ziet het platform erg uitstekend uit met een gebruiksvriendelijk ontwerp.

8Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
7
6.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6.6
Gebruiksgemak
7.6
Betrouwbaarheid
5.3
Effectiviteit
4.6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
MijnGeheimeLiefde
7/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Mister X 1 mei 2015 at 17:32
  3.75
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Je kunt echt merken dat dit een nieuwe website is. Er is nog geen groot aantal mensen actief, wat het voordeel ook heeft dat er weinig neppe profielen zijn. De leden die ik heb gezien zijn écht. Mijn geheime liefde is een prettige datingsite, Ik hoop dat ze groot gaan worden!
  + POSITIEF: Mooie vrouwen, werkt prettig, mooi vormgegeven
  - NEGATIEF: Een wat vage controle, (nog) geen groot ledenbestand
 2. Reageer flight1959 25 juni 2015 at 23:43
  2.35
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  30
  Effectiviteit
  20
  Volgens de algemene voorwaarden behoud de website het recht om fictieve profielen aan te maken. Het werkelijke ledenbestand is in verhouding dan ook klein. Dus geldklopperij
  + POSITIEF: Op eerste zicht een prettige webside
  - NEGATIEF: Veel fake profielen
 3. Reageer GiorgioBelga 13 december 2017 at 08:48
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  50
  Te veel fakeprofielen bij de dames met standaardreacties..
  + POSITIEF: Leuk speeltje om je gedachten eens te verzetten
  - NEGATIEF: Te veel fakeprofielen bij de dames - 75% met standaard Nederlandse namen...

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0