Beste Datingsites
6.4
Gebruikerservaring: 6.3/10 (4 stemmen)

MetJou.nl is een wat meer algemene online datingsite, met leden vanaf 18 tot 65+ jaar en een grote diversiteit in haar ledenbestand. Door het algemene karakter van het MetJou platform kan in feite iedereen zich aanmelden en er op zoek gaan naar een leuke partner. Dit maakt het een fijne datingsite en handig in gebruik. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en volgens de oprichters van de website moet daten ook gewoon gezellig kunnen zijn. De website van MetJou groeit snel, zodat er iedere dag wel weer een nieuwe actieve dating ervaring te beleven is. Veel reacties van gebruikers zijn gemiddeld positief.

Per dag schrijven zich zo’n 50 nieuwe leden in en heeft MetJou inmiddels ongeveer 40.000 leden. De functionaliteiten van de website zijn wel basic maar gewoon goed en men kan doen wat men moet doen op een online datingsite. Het profielen aanmaken en de foto albums opzetten is eenvoudig. Hierbij kun je goed contact maken met andere leden voor een online gesprek. Registratie en eerste gebruik is gratis. Wanneer je berichten wilt gaan versturen naar andere leden zul je een betaald lidmaatschap moeten nemen, hetgeen overigens wel verwacht kan worden van een datingsite van dit kaliber.

Wel mist de MetJou website enige identiteit aangezien iedereen zich kan aanmelden en de website ook weer niet heel veel leden heeft. Het kan dus soms lastig zijn om een goede match te vinden, afhankelijk van je woonplaats of locatie. Daarbij is het onderscheidend vermogen van MetJou.nl vrij klein ten opzichte van andere algemene dating websites in Nederland, zoals Relatieplanet of Lexa, die ook gemiddeld een betere review beoordeling hebben. Aan de andere kant is het wel gewoon een degelijke datingsite en kan het geen kwaad om MetJou eens uit te proberen wanneer je een serieuze dater bent.

Positief:
 • Nieuwe, degelijke datingsite

Negatief:
 • Mist op dit moment nog wat identiteit

Nu Gratis Aanmelden

MetJou.nl is een algemene online datingsite, met leden vanaf de 18 jaar en een grote diversiteit. Door haar algemene karakter kan iedereen zich aanmelden en er op zoek gaan naar een leuke partner. Het is een fijne datingsite en handig in gebruik. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en volgens de oprichters moet daten gewoon gezellig zijn.
6.4 Totale score

MetJou is zoals veel andere datingsite erg degelijk, maar mist een beetje een eigen stijl. Dat kan natuurlijk ook een voordeel zijn. Je zult er geen verassingen aantreffen maar wel gewoon prettig contact kunnen maken met andere vrijgezellen. De service van de website is daarbij goed.

6.5Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
6.3Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6.2
Gebruiksgemak
6.5
Betrouwbaarheid
6.5
Effectiviteit
6.2
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
MetJou
6.4/10
4 Ervaringen
 1. Reageer Linda 10 maart 2015 at 12:30
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Superleuk! Ik heb hier mijn vriend ontmoet ;-))
 2. Reageer Miranda T 19 maart 2015 at 12:28
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Ik wil hier een tegengeluid geven, ben absoluut niet tevreden met de diensten van deze datingsite en dus ook niet met de review. Er zijn heel weinig opties tot contact en ik kijk toch regelmatig maar als ik dan kijk dan zijn er geen leuke mensen actief.
  - NEGATIEF: Geen leuke mensen actief
 3. Reageer Ferdi 6 augustus 2015 at 23:09
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Misschien is de vorige review bij de verkeerde site geplaatst, want ik ben het er absoluut niet mee eens. Metjou is echt verreweg de beste dating site die ik heb meegemaakt. Leuke meiden, geen kapsones, supertof. Misschien moet je wel een beetje goed presenteren maar dat moet overal. Dus voor mij is dit een topper!
 4. Reageer Thejaguar 15 juni 2018 at 18:06
  2.75
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  50
  Dit was in mijn beleving toch wel een beetje een tegenvaller.. Ik had er veel van verwacht op basis van andere ervaringen, maar ik kon er toch vrij weinig van maken helaas.. Het kan er ook aan liggen dat er niet genoeg mensen actief in de buurt van mijn locatie waren misschien, maar dat is vooral ook het debet van de datingsite Metjou denk ik zo...

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0