Beste Datingsites

Match4Me

7.3
Gebruikerservaring: 7.0/10 (5 stemmen)

Match4Me is één van de belangrijkste en grootste online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. Doordat Match4Me zich specifiek op hoger opgeleiden richt, is het voor leden veel eenvoudiger om gelijkgestemden te vinden voor een date. Veel hoger opgeleide singles hebben een levensstijl die zich centreert in steden en waarbij men vaak werkt in hogere functies. Daarbij kunnen de wensen voor een leuke partner anders liggen dan bij een mainstream datingsite. Tevens blijven hoger opgeleide personen vaker alleenstaand tot een latere leeftijd – en is er dus behoefte aan online matchmaking voor deze doelgroep.

Match4Me speelt hier handig op in door alleen hoger opgeleiden te koppelen en behoort hierdoor tot een van de weinig specifieke datingsites voor HBO of WO opgeleiden. Op dit moment zijn er ongeveer 70.000 singles lid en komen hier elke dag er zo’n 100 bij. Het aantal vrouwen is op het platform licht in overtal. De website is daardoor vrij actief te noemen en heeft veel dynamiek. Je kunt ook als single oproepen plaatsen voor groepsevenement of als je iets samen wilt organiseren. Dit is natuurlijk leuk als je een real-life dating ervaring wilt hebben met andere leden. De algehele sfeer op het Match4Me platform is ook goed te noemen.

Match4Me doet verder alles wat men zou moeten verwachten van een moderne datingsite. Als datingsite voor hoger opgeleiden wordt het op mogelijkheden voorbijgestreefd door Parship en eDarling, maar alles werkt wel gewoon goed. Je kunt je bij de website van Match4Me gratis aanmelden, een profiel aanmaken, foto’s uploaden en handig zoeken op persoonlijkheidskenmerken van andere singles. Het is daardoor een prima site voor alleenstaande hogere opgeleide Nederlanders. De website heeft niet voor niets een aantal prijzen gewonnen, waaronder die voor beste datingwebsite vanuit Tros Radar en krijgt het in onze review ook een positieve beoordeling.

Positief:
 • Uitstekende datingsite voor hogeropgeleide vrijgezellen
 • Zit logisch in elkaar en zoekfunctie werkt prima

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Match4Me is één van de belangrijkste en grootste online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. Doordat Match4Me zich specifiek op hoger opgeleiden richt, is het voor leden veel eenvoudiger om gelijkgestemden te vinden voor een date. Veel hoger opgeleide singles hebben een levensstijl die zich centreert in steden en waarbij men vaak werkt in hogere functies.
7.3 Totale score

Match4Me is gewoon een recht door zee datingsite die zich richt op hoger opgeleiden. De datingsite doet eigenlijk niets verkeerd. Zoek je dus simpele functionaliteit en een leuke gebruikersgroep dan bij je bij Match4Me aan het juiste adres.

7.5Onze review score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
8
Betrouwbaarheid
7.5
Effectiviteit
7
7.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.0
Betrouwbaarheid
7.2
Effectiviteit
7.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Match4Me
7.3/10
5 Ervaringen
 1. Reageer Wim v 18 maart 2015 at 09:25
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksvriendelijkheid
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Het feit dat ik hier mijn huidige vrouw heb leren kennen geeft mij natuurlijk een positieve ervaring. Toch heb ik ook wat kritiekpunten. De website is erg simpel en veel mogelijkheden zijn er ook weer niet. Alles doet toch wat ouderwets aan. Daarbij had ik met vrouw een schot in de roos; ze was dan ook echte de enige van de hele website die ik aantrekkelijk vond. Wat meer leden zou Match4me dus geen kwaad doen!
 2. Reageer Peter 24 maart 2015 at 12:05
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksvriendelijkheid
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Een datingsite zonder moeilijk te doen, gewoon goed. Zo zouden ze allemaal moeten zijn!
 3. Reageer Appelpunt 14 mei 2015 at 11:24
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksvriendelijkheid
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Match4me is inderdaad wel beter dan veel andere datingsites, zoals de review ook schetst. Toch heb ik wel wat aanmerkingen op het reilen en zeilen van deze site, meest belangrijk: geen geweldige kwaliteit van leden (en dan heb ik het over dames). Je moet echt zoeken. Daarbij het kostte me het gewoon vrij veel moeite om van de abbo af te komen. Dat is eigenlijk niet meer van deze tijd.
  + POSITIEF: Geen echt slechte ervaringen
  - NEGATIEF: Kwaliteit van profielen kan beter
 4. Reageer Liefje 8 juni 2015 at 12:23
  3.25
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksvriendelijkheid
  80
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Met een speciale aanbieding heb ik Match4me geprobeerd... Het is best een leuke website maar ik heb er nog weinig echte leuke mannen kunnen vinden. De meeste zijn alleen maar geïnteresseerd in 1 ding...
 5. Reageer Rogerdepoger 22 januari 2016 at 10:01
  2.35
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksvriendelijkheid
  30
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  50
  Ik wil hier toch even mijn review plaatsen want deze website van Match4me is gewoon ondermaats. Je geld willen ze hebben maar ik vind dat je er dan te weinig voor terug krijgt. En als de vrouwen er nog een beetje leuk waren...

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0