Beste Datingsites

MaatjemeerMatch

7
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Maatjemeer-Match.nl is een datingsite voor volslanke mensen die willen daten. Door het hebben van een eigen bijzondere dating website kunnen volslanke vrouwen of mannen nu in contact komen met singles die een voorkeur hebben voor een wat grotere fysieke omvang. Dit is namelijk via een algemene grote datingsite niet altijd even makkelijk, waar stereotypen soms de boventoon kunnen voeren. Met MaatjemeerMatch is het zeker dus prettig voor een wat volslanker persoon om met anderen te kunnen praten die juist deze voorkeuren hebben. Het platform heeft een kleine gebruikersschare maar groeit iedere maand gestaag.

De meeste singles op MaatjemeerMatch zijn boven de 25 en op zoek naar een serieuze relatie. Hierbij is het aanbod vrouwen groter dan mannen, en zijn er ook relatief meer volslanke vrouwen dan mannen. MaatjemeerMatch heeft bijna zo’n 100.000 leden en ieder dag melden zich er zo’n 80 nieuwe leden aan. De gemeenschap op de datingsite is hierdoor springlevend. Bij het versturen van het berichtje naar andere leden is de kans hoog dat deze beantwoord wordt.

De website werkt prima en voldoet aan alle eisen voor een moderne datingsite. Je kunt er goed zoeken op tal van persoonlijkheidskenmerken. Aanmelden en het aanmaken van een profiel is gratis. Voor het sturen van berichten moet worden betaald. Op het gebied van het matchen van vrijgezellen met “rondingen” en volslanke singles is Maatjemeer-Match ons inziens de beste dating website van Nederland.

Positief:
 • Prima datingsite voor volslanke singles
 • Wordt goed gemodereerd door klantenservice

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Maatjemeer-Match.nl is een datingsite voor volslanke mensen die willen daten. Door het hebben van een eigen dating website kunnen volslanke vrouwen of mannen nu in contact komen met singles die een voorkeur hebben voor een wat grotere fysieke omvang.
7 Totale score

Deze datingsite presenteert zich als dé ontmoetingsplek voor volslanke vrijgezellen. Daar voldoet het verwachtingspatroon dan ook wel aan. MaatjemeerMatch is daarnaast gewoon een degelijke datingsite met een vriendelijke klantenservice.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe
MaatjemeerMatch
7/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0