Beste Datingsites

Love NL

6.8
Gebruikerservaring: 6.5/10 (1 stemmen)

Zoals de naam al stelt is de datingsite Love NL er op ingericht om singles de liefde van hun leven te laten vinden. Dit doet het met het – naar eigen zeggen – unieke matchingsalgoritme, waarbij op bepaalde combinaties van persoonlijke eigenschappen een koppeling wordt gemaakt. Je kunt hierdoor bij de persoon uitkomen die zeer goed bij je past. Je hebt dit uiteraard ook zelf in de hand; bij het matchingsproces kun je ook je eigen voorkeuren aangeven.

Na aanmelding krijg je direct een vragenlijst met verschillende kwesties om te bepalen wat voor een persoon je bent. De vragenlijst is wat lang, maar wel volledig. Na de vragenlijst krijg je ruimte om je profiel dan in te vullen. Het fijne is dat niet alleen de vragenlijst de geschikte partners voor jou bepaalt, maar ook je eigen voorkeuren. Deze voorkeuren kun je altijd aanpassen.

Een ander opvallend punt is dat je per gebruiker je profiel anders kan presenteren. Dit is toch wel een redelijk unieke eigenschap voor een datingplatform. Wanneer een gebruiker jouw vindt via een bepaalde interesse overeenkomst dan kun je jezelf ook als zodanig presenteren, waaronder je naam en profielfoto. Deze versie van je profiel is dan niet zichtbaar voor andere gebruikers.

Love NL is nog een nieuwe website en dus voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor kunnen wat schoonheidsfoutjes optreden. Aan de andere kant biedt dit ook mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ervaring en “nieuwe gezichten”, vergeleken met de bekende algemene datingsites. De goede intenties van Love NL zijn onder meer zichtbaar door het feit dat de klantenservice snel reageert.

Wil je derhalve eens een nieuwe website proberen die niet via de gebaande paden gaat, dan kan het geen kwaad om Love.nl eens uit te proberen. Het matchingsalgoritme zorgt ervoor dat er altijd wel een verassende koppeling of voorstel ontstaat. Aanmelden voor Love NL is gratis, voor intensief gebruik is een abonnement wel aan te raden, deze is beschikbaar voor €7,95 per maand.

Positief:
 • Een uniek en leuk matchingsproces
 • Veel opties om je voorkeuren te bepalen

Negatief:
 • De layout van de website is eenvoudig
 • Soms nog wat kleine problemen met functionaliteit

Nu Gratis Aanmelden

Zoals de naam al stelt is de datingsite Love NL er op ingericht om singles de liefde van hun leven te laten vinden. Dit doet het met het – naar eigen zeggen – unieke matchingsalgoritme, waarbij op bepaalde combinaties van persoonlijke eigenschappen een koppeling wordt gemaakt.
6.8 Totale score

Love NL maakt gebruik van een uniek matchingsalgoritme. Daarbij is het zeer flexibel om als gebruiker je voorkeuren aan te geven voor de partner die jij zoekt. Ondanks de verschillende kleinere kritiekpunten op ontwerp en functionaliteit, maakt dit Love.nl een leuke en interessante dating website om in elk geval uit te proberen.

7Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
6.5Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Love NL
6.8/10
1 Ervaring
 1. Reageer Marco R 2 juli 2018 at 15:05
  3.25
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Zeker geen slechte datingsite! Ik moest even wennen aan het gebruik maar langzamerhand ontdek je dan toch een soort van logica. Het enige wat ik wel vond is dat er soms rare foutjes naar voren kwamen, al zal ik dit dan maar schoonheidsfoutjes noemen ;) Verder is de Love website best top, er zitten leuke mensen bij, makkelijk contact te leggen ook!
  + POSITIEF: Leuke contacten, maar technisch kan het wel wat beter

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0