Beste Datingsites
7.5
Gebruikerservaring: 7.7/10 (4 stemmen)

Voor senioren die graag leuk contact willen of zelfs een nieuwe relatie is er nu de datingsite Lach.nl. Deze koppelingswebsite profileert zichzelf als een centraal punt voor vrijgezelle 50 plussers om elkaar te ontmoeten. De Lach datingsite is nog niet zo lang geleden gestart maar heeft door een sterke mond op mond reclame en de goede ervaringen van leden al redelijk wat gebruikers weten te trekken. Zoals veel andere datingsites voor de doelgroep ouderen heeft Lach uitjes en activiteiten als middelpunt. Door samen dingen te ondernemen is volgens de website de kans op succes voor koppeling tussen leden veel groter.

Opvallend aan het platform van Lach.nl is niet alleen de focus op senioren, maar ook op de wat oudere senioren tot en met 70 plussers. Dit in tegenstelling tot andere senioren websites als Nieuwe Relatie of Seniorengeluk, die zich toch wat meer richten op 50 / 60 plussers. Vooral voor gepensioneerden is Lach.nl een erg leuke plek om nieuwe contacten op te doen. Daarbij zijn veel functies op het platform ook nog eens gratis, zoals zoeken, profiel aanmaken en andere leden bekijken.

Lach.nl poneert graag met haar eenvoud en betrouwbaarheid. Hier is ook niets van gelogen. De website is erg vriendelijk in gebruik en als nieuw lid wordt alles geduldig en netjes uitgelegd. Je kunt snel een goed profiel in elkaar zetten. De betrouwbaarheid van het platform toont zich doordat alle profielen regelmatig worden gecontroleerd en gebruikers ongewenste conversaties kunnen melden bij de beheerders. Ook voor deze Lach.nl review hebben we een test gedaan en hieruit bleek dat onvolkomenheden zeer snel worden opgepakt, iets wat niet altijd het geval is bij andere websites.

Je kunt via Lach.nl prima nieuwe relaties of gewoon platonische vriendschappen opdoen. De website is recent gestart en vandaar nog steeds een beetje zoekende. Maar als je je nu aanmeldt dan heb je wel het voordeel dat er veel ruimte is voor het aanspreken van andere leden en het hebben van diepgaande conversaties. Het uitproberen is in ieder geval gratis. Voor de beste gebruikservaring wordt wel een betaald abonnement aangeraden, wat relatief erg voordelig is.

Positief:
 • Sympatieke website met leuk ledenbestand
 • Betrouwbaar met voordelig lidmaatschap

Negatief:
 • Niet altijd overal veel leden actief

Nu Gratis Aanmelden

Voor senioren die graag leuk contact willen of zelfs een nieuwe relatie is er nu de datingsite Lach.nl. Deze koppelingswebsite profileert zichzelf als een centraal punt voor vrijgezelle 50 plussers om elkaar te ontmoeten. De Lach datingsite is nog niet zo lang geleden gestart maar heeft door een sterke mond op mond reclame al redelijk wat gebruikers weten te trekken.
7.5 Totale score

Lach richt zich op oudere senioren. Voor alleenstaande 60 plussers dus een goede website om leuke contacten op te doen. De website zelf is nog jong, waardoor er niet altijd overal veel leden actief zijn. In positieve zin valt de Lach.nl op door de focus op het samendoen van gezonde activiteiten.

7.3Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
7.7Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.0
Betrouwbaarheid
8.0
Effectiviteit
7.2
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Lach.nl
7.5/10
4 Ervaringen
 1. Reageer Marije van den Bosch 13 maart 2015 at 22:14
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Blij verrast door deze website.. ik heb het eerder bij andere datingsite geprobeerd zonder bevredigend resultaat. Lach lijkt anders tezijn en oprecht: nu reeds al meerdere mensen gesproken en dat met wederzijds plezier.. Kleinschalig én gezellig. Ook leuk natuurlijk dat ze bij deze site events organiseren.
 2. Reageer Wandelaar 1 april 2015 at 13:27
  4.85
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  90
  Deze datingsite verdient meer leden. Ik heb het er goed naar mijn zin met al een aantal leuke ontmoetingen. Lach is een zeer sympathieke datingsite zoals de review zegt. Maar soms zijn er wel nog wat te weinig leden op bepaalde momenten van de dag en bij sommige activiteiten.
  + POSITIEF: Gezellig en prettige mensen
 3. Reageer Dinie 3 mei 2015 at 09:15
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Niets op aan te merken. Ik heb prima ervaringen met lach.nl.
  + POSITIEF: Echt persoonlijk contact
 4. Reageer Jozefien 28 december 2015 at 12:13
  3.1
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  50
  Ik denk dat lach nl een beetje over het hoogtepunt heen is. Het idee van alternatieve uitstapjes leek me interessant, maar toen ik me aanmeldde was er in feite te weinig om me bezig te houden. Activiteit lijkt ook laag.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0