Beste Datingsites
8.4
Gebruikerservaring: 8.3/10 (7 stemmen)

Met Klasseswingers is er nu ook een specifieke casual dating website in Nederland voor hoger opgeleiden. Klasseswingers is een nieuwe website met veel ambitie: het wil de grootste erotische datingsite voor vooral hoger opgeleiden in Nederland worden. Men kiest juist met de website voor de doelgroep met een hogere opleiding omdat dan naar eigen zeggen de kans groter is dat er een succesvolle match ontstaat. Dit is voor de gehele beleving gunstig. Tevens richt Klasseswingers zich met haar platform sterk op het aantrekken van vrouwelijke leden.

Erotisch daten online wordt soms geassocieerd met plat gedrag en snelle avontuurtjes. Klasseswingers wil juist deze ervaringen ondervangen door van erotisch daten iets natuurlijks te maken. Ten eerste toont de website dit in de communicatie naar vrouwen. Op haar platform moeten immers ook vrouwen zich erg op hun gemak voelen. Zo zal dan ook de verhouding tussen mannen en vrouwen beter worden. Deze houding komt onder meer terug in een sterk toezicht op de “echtheid” van profielen. Onoprechte leden of personen met valse profielen worden snel verwijderd. Daarbij kun je als lid ook heel erg goed je anoniem op het platform begeven. Je maakt dan alleen je persoonlijke gegevens onderling bekend wanneer jij denkt dat de tijd daarvoor rijp is. Vooral voor vrouwen is het soms een gewenste ervaring om eerst te kijken en dan pas het contact aan te gaan.

Het gebruik van het platform van Klasseswingers is intuïtief en vrij eenvoudig. Functioneel onderscheidt Klasseswingers zich in feite niet veel van andere erotische datingsites. Je kunt goed je profiel aanmaken en als je dat wilt veel over jezelf vertellen. De mogelijkheden voor foto’s, media en zoeken zijn vrij standaard. Dit is ook geen probleem, zolang alles maar goed werkt en de kwaliteit van het ledenbestand goed is. Tot zover is hierover nog niets te klagen. Er heerst een gezond prettige sfeer en de reacties van andere leden op verzoeken zijn gemiddeld positief. Door de relatief gunstige verhouding van vrouwen en mannen- vergeleken met veel andere casual datingsites – is de gemiddelde datingervaring voor zowel man en vrouw bij Klasseswingers erg prettig.

Naast dat je je bij Klasseswingers als single man of vrouw kunt aanmelden, is het platform ook geschikt voor partnerruil. Hiervoor heb je een speciale aanmeldfunctie voor stellen die gebruikt kan worden. Deze vorm van erotisch daten wordt steeds populairder en dan vooral bij de groep hoger opgeleiden. Klasseswingers speelt hier dus handig op in. Al met al is Klasseswingers in fijne website waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Val je in de doelgroep het proberen waard dus!

Positief:
 • Focus op kwaliteit en valide profielen
 • Uitstekende vormgeving – gebruiksvriendelijk

Negatief:
 • Nieuwe datingsite – moet zich nog bewijzen

Nu Gratis Aanmelden

Met Klasseswingers is er nu ook een specifieke casual dating website in Nederland voor hoger opgeleiden. Klasseswingers is een nieuwe website met veel ambitie: het wil de grootste erotische datingsite voor vooral hoger opgeleiden in Nederland worden.
8.4 Totale score

Een hoge mate van kwaliteit is wat Klasseswingers kenmerkt. Zo worden onoprechte profielen worden direct verwijderd. Tevens heeft Klasseswingers een erg scherp design en is de algehele interface gebruiksvriendelijk. Deze casual datingsite richt zich swingen en affaires, wat het tot nu toe met groot succes doet.

8.5Onze review score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
8
8.3Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4
Betrouwbaarheid
8.4
Effectiviteit
8.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Klasseswingers
8.4/10
7 Ervaringen
 1. Reageer Harold 17 maart 2015 at 08:18
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Vraag je ons hoe we het vinden, dan hebben we 1 woord: Top!
 2. Reageer M & D 23 maart 2015 at 11:28
  3.6
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  50
  De opmerkingen in de review snap ik wel maar de site viel in ons toch in de praktijk een beetje tegen. Ja het ziet er goed en gelikt uit. Maar de respons op berichten is erg laag. Of we dit klasseswingers kunnen aanrekenen is natuurlijk de vraag, maar het werkt wel op de algehele ervaring. Ons abbonnement loopt nog een paar maanden dus we blijven het wel gebruiken, misschien dat we komende weken meer succes hebben.
  + POSITIEF: Werkt prettig
  - NEGATIEF: Weinig reacties
 3. Reageer Koppel 7 april 2015 at 15:14
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  80
  Vanwege het feit dat de website van Klasseswingers nog helemaal nieuw was kregen wij een vrij lidmaatschap. Een mooie geste. Toen we lid werden waren er nog niet veel mensen actief maar dat is in de loop van de tijd goed gekomen. Mooi om te zien. Het is een mooie datingsite en de gebruikerservaring is dan ook prima. Wij zijn meer dan tevreden.
 4. Reageer Jeffrey 17 mei 2015 at 12:57
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Ik vind dit echt een top site! Eigenlijk alles wat die andere websites missen vind je wel bij klasseswingers: leuke mensen, goed contact kunnen maken en veel echte profielen. Daarbij zit het er allemaal ook nog eens uitstekend uit.
 5. Reageer TheMechanic 7 januari 2016 at 14:52
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Zeker niet slecht, en voor de gemiddelde erosite erg goed zelfs. De site van klasseswingers is niet echt baanbrekend maar ik heb me er toch erg goed mee vermaakt! Kwaliteit van vrouwen is hoog.
  + POSITIEF: Werkt gladjes, goede kwaliteit
  - NEGATIEF: Instructies voor gebruik kunnen beter
 6. Reageer Tobias R 25 maart 2016 at 12:38
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Beter dan gemiddeld - ik ben eigenlijk wel positief. Ik moest even wennen aan de eenvoudige gebruiksomgeving, maar als je het eenmaal een tijdje hebt gebruikt dan is het erg prettig. Wanneer hier nog meer leden op zouden zitten dan was het echt helemaal een fantastische website.
 7. Reageer Wendy en Dirk 26 maart 2017 at 12:24
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  90
  Klasseswingers was voor ons over het algemeen een prettige ervaring. We kunnen nou niet zeggen dat het ons heeft "weggeblazen" maar het is zeker niet verkeerd, zolang je maar je best doet om contacten te maken. Met de website hebben we toch een aantal goede experiences gehad wat het zeker de moeite waard heeft gemaakt. Ik kan het hierdoor toch wel aanraden... ;=D

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0