Beste Datingsites

Invite.me

7.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Deze website gooit het over een andere boeg dan de meeste andere reguliere koppelsites. Invite.me is helemaal opgezet rond de interesses van personen. Hierdoor wordt iedereen aan elkaar gekoppeld met dezelfde hobby’s en bezigheden, wat zou moeten resulteren in een betere match. Bij Invite Me staat het eenvoudig daten daarbij op de voorgrond. Je kunt snel een profiel maken, direct zoeken op soortgelijke profielen als die van jezelf en hierna meteen een bericht sturen. Het lijkt in deze zin op een besloten sociaal netwerk. De website hanteert hierbij strikte veiligheidseisen om de privacy van de leden te garanderen.

In bepaalde zin is Invite.me geen echte “normale” dating website. Zo kunnen ook personen die op zoek zijn naar een sportmaatje of een gezellig contact gebruik maken van de website. En kunnen er dus ook gewoon vriendschappen zonder bijbedoelingen ontstaan of een afspraak worden gemaakt zonder romantische bijbedoelingen. Maar uiteraard wordt in de praktijk de website wel degelijk veelvuldig gebruikt voor het maken van een afspraakje of het vinden van een relatie. Door een activiteit te organiseren als lid en hiervoor andere leden uit te nodigen kun je op natuurlijke wijze in contact komen met andere personen op het netwerk.

Het platform van Invite Me is fris en gezellig. Er is duidelijk goed aandacht besteed aan de functionaliteiten van de website. Een profiel opmaken is betrekkelijk eenvoudig, waarbij er uiteraard veel aandacht is voor de interesses per persoon. Het contact maken met anderen kan op verschillende manieren, waaronder de gangbare chat en standaard berichtenuitwisseling. En zoals gesteld kun je je aanmelden voor de specifiek georganiseerde activiteiten.

Door de bank genomen is Invite.me een prima website voor het vinden van leuke contacten. Er is weinig dat deze website echt mis doet. De website is betrouwbaar in de zin dat profielen regulier worden gecontroleerd. De website stelt daarbij handig een match tussen personen voor die dezelfde interesses hebben.

Positief:
 • Leuke matches, goede insteek rond interesses
 • Ongedwongen en gezellige sfeer

Negatief:
 • Niet direct ingericht voor online dating
 • Nog niet veel leden actief

Nu Gratis Aanmelden

Deze website gooit het over een andere boeg dan de meeste andere reguliere koppelsites. Invite.me is helemaal opgezet rond de interesses van personen.
7.8 Totale score

Invite.me is volledig opgebouwd op het delen en vieren van gezamenlijke interesses. De website is dus niet alleen geschikt voor online dating maar ook voor vriendschappen. Het concept is goed uitgevoerd met een prima layout in design.

Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe
Invite.me
7.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0