Beste Datingsites

Het GrandCafe

5.8
Gebruikerservaring: 5/10 (3 stemmen)

De originele datingsite Het GrandCafe heeft als speerpunt om de gezelligheid in het online daten te brengen. De website valt vooral op door haar persoonlijke aanpak, zoals het herinneren aan de verjaardagen van medeleden en vooral door de sfeer uit de kroeg na te beelden op het internet. Leden zijn “stamgasten” die elkaar op leuke wijze kunnen ontmoeten in Het GrandCafe. Het merendeel van de leden is vrouw (zo’n 60%).

Het design van de website is simpel doch gebruiksvriendelijk. Alle functies zijn duidelijk, goed te gebruiken en in principe biedt Het GrandCafe alles wat modern online daten nodig heeft. Wij vinden vooral het zoeken gewoon simpel maar wel prima uitgevoerd. Ondanks het intieme karakter van de website wordt er wel nauwkeurig omgegaan met de privacy. Zo zijn alle persoonlijke gegevens standaard verborgen voor anderen en kunnen alleen ingeschreven leden je foto’s bekijken.

Interessant is dat Het GrandCafe ook bijeenkomsten op locatie voor leden verzorgt. Het komt hierbij meer in de buurt van een ouderwets koppelbureau. Echt anders dan de meeste gewone dating websites dus. De interactie met het offline gebeuren is leuk gedaan, en de verwachting is dat dit de komende jaren nog sterker zal worden. Veel leden melden ook dat ze hun ware liefde via een van deze bijeenkomsten hebben ontmoet.

Deze dating website is vooral geschikt voor singles van 35 jaar en ouder, aangezien deze leeftijdscategorie de grootste aanwezigheid heeft op de site. Aanmelden is gratis, en je kunt hierbij een profiel aanmaken en andere profielen van stamgasten bekijken. Een betaald lidmaatschap is €7,50. Dit is voor Nederlandse begrippen een laag bedrag, en je krijgt er veel voor terug. Wij kunnen Het GrandCafe dan ook vooral aanbevelen vanwege haar goede prijs – kwaliteit verhouding.

Positief:
 • Gezellige, leuke sfeer
 • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Negatief:
 • Simpel design en beperkte functionaliteiten

Nu Gratis Aanmelden

De originele datingsite Het GrandCafe heeft als speerpunt om de gezelligheid in het online daten te brengen. De website valt vooral op door haar persoonlijke aanpak, zoals het herinneren aan de verjaardagen van medeleden en vooral door de sfeer uit de kroeg na te beelden op het internet.
5.8 Totale score

Het Grand Café is een datingsite die echt voor de persoonlijke benadering gaat. Het is kleine community waarbij iedereen wordt betrokken. Dit is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Het ontwerp is eenvoudig maar het contact maken is leuk en gezellig.

6.5Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
5Gebruikerservaringen
Kwaliteit
5.6
Gebruiksgemak
6.0
Betrouwbaarheid
5.0
Effectiviteit
4.6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Het GrandCafe
5.8/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Joep 9 maart 2015 at 15:54
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Leuk concept, gezellige mensen!
 2. Reageer Inieminie 18 maart 2015 at 20:46
  2.75
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  50
  Tsja, ze bedoelen het allemaal goed hier, maar dit is wel erg beperkt. Zoeken is zeer summier en ook het aantal leden houdt niet over!
  + POSITIEF: Bedoeling is goed
  - NEGATIEF: Weinig leden
 3. Reageer JonA 12 juli 2015 at 09:22
  1.25
  Kwaliteit
  30
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Wat een rare site. Een soort van buurtkroeg waar je geld moet betalen om binnen te komen, maar als je dan direct weer weg wilt en je geld terug vraagt nul op rekest krijgt. Geen aanrader.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0