Beste Datingsites

Happy Pancake

7.3
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Happy Pancake is een innovatieve dating website die zich er op voorstaat geheel gratis te zijn. Dit dating platform wil bij nadruk een alternatief zijn voor dating apps zoals Tinder en gaat voor meer persoonlijke contact. Uiteraard biedt Happy Pancake wel een praktische mobiele applicatie en is het overal goed te gebruiken. Het platform is laagdrempelig en is in feite voor iedere leeftijd en niche toegankelijk. Doordat het een breed publiek aanspreekt, het gratis is en handig in gebruik heeft de website van Happy Pancake bij veel mensen al een hoop populariteit gewonnen.

Wanneer je je als nieuw lid aanmeldt, dan is dit erg eenvoudig te doen. Het inschrijven kun je op de standaardwijze met je telefoonnummer doen of je kunt direct je Facebook profiel koppelen. Hierna worden er nog wat gegevens gevraagd, zoals leeftijd, woonplaats en wat je zoekt. Vergeet hierbij ook niet je geslacht in te voeren. Met al deze gegevens wordt je basisprofiel aangemaakt. Deze kun je hierna altijd nog aanvullen met meer persoonlijke gegevens.

Kern van Happy Pancake is de persoonlijke benadering. Profielen van leden worden handmatig goedgekeurd, voordat deze op het platform getoond worden. Hierdoor is een goede controle en is het platform relatief veilig in gebruik te noemen. De functionaliteiten van het platform zijn gratis. De datingsite bekostigt zichzelf door middel van advertentiebanners. Wel is een punt van aandacht dat bij een gratis website je ook een hoop onzinnige berichtjes kunt ontvangen. Je dient er dus voor te zorgen om goed onderscheid te maken tussen de verschillende contacten die je via deze dating website maakt.

De reputatie van Happy Pancake is goed. De dating website is al enige tijd in Zweden en Finland actief en heeft daar een groot aandeel verworven in de datingmarkt. Ook interessant is dat men écht luistert naar leden en deze feedback ook meeneemt voor verbetering van het platform. Naast het webplatform kunnen gebruikers ook de speciale Happy Pancake app downloaden en gebruiken. Hierbij is de mobiele beleving nog beter.

Happy Pancake is door haar open karakter een fijne datingsite om lid van te zijn. Het grote voordeel is natuurlijk dat het gratis is, waardoor je ook alles kunt verkennen zonder dat je dit geld kost. De kwaliteit van de leden wisselt hierdoor wel en je moet dus goed kunnen omgaan met de mix van zinnige en onzinnige berichtjes. Probeer het eens uit en je zult direct kunnen ervaren hoe Happy Pancake voor jou werkt.

Positief:
 • Een leuke, persoonlijke sfeer
 • Website is geheel gratis

Negatief:
 • Je moet goed zoeken om personen van je voorkeur te vinden
 • Kwaliteit van leden wisselt sterk

Nu Gratis Aanmelden

Happy Pancake is een innovatieve dating website die zich er op voorstaat geheel gratis te zijn. De website wil bij nadruk een alternatief voor dating apps zoals Tinder bieden en gaat voor meer persoonlijke contact. Dit maakt dat Happy Pancake bij veel leeftijdsgroepen al veel populariteit heeft gewonnen.
7.3 Totale score

Happy Pancake wil wat nieuws brengen als dating website en dat merk je. Er is veel aandacht voor persoonlijke contact. Daarnaast is natuurlijk het feit dat de website gratis is een grote aantrekklingskracht voor gebruikers. Mede hierdoor is Happy Pancake in korte tijd zeer populair geworden.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Happy Pancake
7.3/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0