Beste Datingsites

Girls-Dating.nl

6.8
Gebruikerservaring: 6.5/10 (1 stemmen)

Girls-Dating.nl is gericht op homoseksuele of biseksuele vrouwen in Nederland. Het aantal vrouwen binnen deze groep die doen aan online dating wordt ieder jaar steeds groter. Dit maakt dat de website een hele specifieke doelgroep heeft met veel activiteit. Er is een hechte community waardoor de betrouwbaarheid en het vertrouwen onderling hoog is. Ook het feit dat er veel aandacht wordt besteed aan beveiliging van de persoonlijke gegevens draagt hieraan bij. Girls Dating draait verder echt om het creëren van een goede ervaring voor gebruikers. En hierdoor is ook de gemiddelde succesratio hoog te noemen.

De website heeft gemiddeld zo’n 100 nieuwe aanmeldingen per dag en groeit daardoor vrij hard. Dit zorgt ervoor dat er veel dynamiek is en de profielen goed worden bijgehouden. Verder heeft Girls-Dating.nl gewoon alle functionaliteiten die worden verwacht van een datingsite. Je kunt er je profiel plaatsen, foto’s uploaden en berichtjes sturen. Het gebruik van de site was gemakkelijk en snel aan te leren voor ons testpanel bij de review. Er zijn echter nog niet zoveel leden op Girls-Dating als bijvoorbeeld vergeleken met Gay Parship, maar hierdoor is de sfeer wel intiem. Positief is tevens dat er iedere dag nieuwe leden bijkomen. Dit toont dat de website nog steeds heel aantrekkelijk is voor het leggen van contact.

Na de gratis aanmelding bij Girls Dating zijn er veel mogelijkheden zoals het aanmaken van je eigen account, het plaatsen van foto’s en bekijken van profielen. Je betaalt voor het ontvangen en plaatsen van berichtjes. In welke mate je actief omgaat met alle contactverzoeken ligt natuurlijk helemaal bij jezelf. Al met al is Girls-Dating een goede dating website voor alle lesbische vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar een leuke date.

Positief:
 • De website groeit hard
 • Hechte community, snel contact

Negatief:
 • Op dit moment nog niet zoveel leden

Nu Gratis Aanmelden

Girls-Dating.nl is gericht op homoseksuele of biseksuele vrouwen in Nederland. Dit maakt dat de website een hele specifieke doelgroep heeft met veel activiteit. Er is een hechte community waardoor de betrouwbaarheid en het vertrouwen onderling hoog is. En hierdoor is ook de gemiddelde succesratio hoog te noemen.
6.8 Totale score

Girls-Datings is een kleinere datingsite voor lesbische of biseksuele vrouwen. Het heeft een leuke combinatie van leden die goed verspreid zijn over Nederland. Dit is een voordeel aangezien het aantal leden vrij klein is. Alle functionaliteiten van de website werken naar behoren.

7Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
6.5Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
8
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Girls-Dating.nl
6.8/10
1 Ervaring
 1. Reageer Linda 25 maart 2015 at 10:18
  3.25
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  80
  Heeft weinig om het lijf, nogal simpel met weinig opties. Maar ik heb er wel een aantal leuke contacten opgedaan bij Girls dating, waardoor de ervaring uiteindelijk toch wel positief is.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0