Beste Datingsites

GayParship

7.9
Gebruikerservaring: 7.2/10 (6 stemmen)

Naast de reguliere datingsite heeft Parship ook een aparte gay dating-site voor gay singles die serieus op zoek zijn naar een partner. Deze afbakening zorgt ervoor dat vrijgezelle gay’s ongestoord met elkaar in contact kunnen komen. Dit is niet altijd zo gemakkelijk via de mainstream datingsites, waarbij er toch nog veel gezocht moet worden. GayParship is geschikt voor zowel homo’s als lesbiennes en tevens voor hetero’s met biseksuele voorkeuren. Onder meer door diverse sterke promotie-campagnes is deze gay dating website nu een van de meest bezochte van Nederland.

In Nederland is GayParship de nummer 1 website voor gay singles met zo’n 50.000 actieve leden. Iedere dag komen hier nog eens zo’n 100 bij. De meerderheid van de website (65%) is man, en zo’n 70% van de leden heeft een hogere opleiding, zoals dat ook bij de zustersite Parship dating het geval is. De controle op de validiteit van profielen is hoog en inactieve profielen worden dan ook vrij snel weggehaald. Hierdoor is er een actieve gemeenschap op de website en heb je ook echt gezellige ervaringen met andere leden.

De website is zeer gemakkelijk in gebruik en heeft een goed doordacht design. Tevens heeft Gay Parship (net zoals Parship) een uitgebreide persoonlijkheidstest waardoor leden op makkelijke en handige manier aan elkaar kunnen worden gekoppeld aan de hand van hun karaktereigenschappen. Het is een goede test en vaak zijn voorgestelde profielen zeer toepasselijk. Deze matchings voorstellen zijn gratis, net zoals het aanmaken van een profiel en het bekijken van andere leden.

Voor de personen die de website uit willen proberen is deze gratis. Wil je berichten versturen en echt contact maken met anderen, dan is een betaald lidmaatschap wel gewenst. Dit biedt ook vele andere premium voordelen. Doordat gemiddelde gebruiker van GayParship ook echt actief is, wordt op een groot deel van de contactverzoeken gereageerd. Het zal even zoeken zijn, maar je hebt in elk geval met deze gay dating site veel leuke ervaringen met andere contacten.

Positief:
 • Erg goede datingsite voor gay singles
 • Leuke persoonlijkheidstest

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Naast de reguliere datingsite heeft Parship ook een aparte gay dating-site voor gay singles die serieus op zoek zijn naar een partner. Deze afbakening zorgt ervoor dat gay-singles ongestoord met elkaar in contact kunnen komen. Dit is niet altijd zo gemakkelijk via de mainstream datingsites. GayParship is geschikt voor zowel homo's als lesbiennes en tevens voor hetero's met biseksuele voorkeuren.
7.9 Totale score

De populairste koppelingswebsite voor gays in Nederland. Zo springt GayParship er uit. Deze populariteit is er niet voor niets. De gehele website maakt een erg verzorgde en prettige indruk. Ook is natuurlijk de persoonlijkheidstest uniek en zorgt deze voor leuke matchingsvoorstellen.

8.5Onze review score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
7.2Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.5
Betrouwbaarheid
7.1
Effectiviteit
7.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
GayParship
7.9/10
6 Ervaringen
 1. Reageer GBoy 23 maart 2015 at 11:13
  2.5
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  50
  Effectiviteit
  50
  Heel weinig actie hier... Het is moeilijk om echt in gesprek te komen. Ook vind ik het erg duur voor wat je krijgt.
  - NEGATIEF: Weinig contact, duur
 2. Reageer Stevin 30 maart 2015 at 13:58
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Ja, ik ben bevoordeeld ;-) Ik heb met gayparship een aantal hele gezellige afspraakjes gehad, waaronder mijn superleuke partner natuurlijk ;-)) We hebben na een jaar nog steeds heel leuk samen!
 3. Reageer Frank T 20 april 2015 at 16:41
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  60
  Sommige zaken werken wel goed maar ik vind het toch wat duur om contact te "mogen" maken met anderen.
 4. Reageer Marc 4 mei 2015 at 13:49
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Kan er niet zo veel mee, met deze website van Gay parship. Er zitten wel leuke profielen tussen maar om nu zoveel geld neer te leggen om een contactje.. dat vind ik overdreven.
 5. Reageer Guy 27 november 2015 at 16:42
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Mij is een abonnementje cadeau gedaan, ik heb met echt ontzettend vermaakt!
 6. Reageer ICP 23 augustus 2016 at 18:08
  3.75
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Als datingwebsite is deze site erg aan de prijs. Nu moet ik wel zeggen dat het verder wel een fijne ervaring was. Toch wat leuke contacten opgedaan en dat komt toch ook op het conto van gayparship.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0