Beste Datingsites

Gaybuddy

7
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Het aantal dating websites voor personen met homoseksuele geaardheid is in Nederland op een hand te tellen. Nu is daar echter Gaybuddy.nl, een frisse moderne website als leuk alternatief voor de geijkte grote datingsites. Het kernwoord van deze website is “laagdrempelig”. Dit toont zich op meerdere punten in de ervaring als gebruiker. Zo kan er op snelle en eenvoudige wijze contact worden gemaakt en een date worden geregeld. De mogelijkheden voor communicatie spelen helemaal in op de moderne tijd met mobiel en de chatfuncties.

Daarbij valt op dat deze site het ook mogelijk maakt om in de buurt te zoeken. Je kunt dus snel andere gays in de omgeving vinden die in zijn voor een afspraakje. De profielen worden door het team achter Gaybuddy handmatig gecontroleerd. In principe moet de website daardoor voldoende betrouwbaar zijn, al is het zoals altijd nodig om de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht te nemen die gepaard gaan met online dating.

Het team van Gaybuddy stelt hierbij een volledig contactgarantie, maar dit kan wel met een korrel zout genomen worden. Het gaat er immers om dat je iemand vindt waarmee daadwerkelijk ook een klik ontstaat. Er zijn hiervoor wel genoeg leden actief. In dit opzicht kan deze website ook goed de concurrentie aan met grote gay datingsites als GayParship.

Het platform van Gaybuddy is op zichzelf erg basic te noemen. De kleurstellingen en de functionaliteit voldoen maar springen verder niet in het oog. Het simpele karakter van de homo dating site is ook een kracht te noemen. Zo kun je eenvoudig profielen op eenvoudige kenmerken vinden. Het is zoals online dating vroeger ook wel was en dit heeft wel zijn charme, zolang je daarvoor openstaat uiteraard.

Voor registratie bij de website heb je geen betaalmiddelen nodig. Je kunt je gewoon gratis aanmelden door de stappen te doorlopen en je contactgegevens in te voeren. Wel maakt de website gebruik van een zogenoemde credits aanpak, betaling voor het verzenden van contactberichten dus.

Positief:
 • Mogelijkheid om in de buurt te zoeken

Negatief:
 • Basic ontwerp en functionaliteit

Nu Gratis Aanmelden

Gaybuddy.nl is een frisse moderne website. Het kernwoord van deze website is “laagdrempelig”. Er kan op snelle en eenvoudige wijze contact worden gemaakt en een date worden geregeld.
7 Totale score

Gaybuddy is een prima startpunt voor gays op zoek naar een leuke date of snelle fling. Het is minder geschikt voor het vinden van een serieuze relatie. Het platform is simpel en basic, maar is wel eenvoudig in gebruik met een overzichtelijke zoekfunctie.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Gaybuddy
7/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0