Beste Datingsites

Fuckbuddy.nl

4.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Fuckbuddy is opgezet om snelle erotische afspraakjes te faciliteren. Het is bij uitstek geschikt voor personen die geen lange gesprekken willen maar direct willen afspreken voor een spannend erotisch contact. Doordat er veel leden zijn met dezelfde doelen kunnen deze dates dan ook snel worden geregeld. Bij Fuckbuddy.nl kun je – zoals ze ook zelf stellen – je seksuele fantasieën werkelijkheid laten worden. Het is daarom vooral een “hookup” website voor iedereen die snel afspraken wilt maken en geen website om relaties voor de langere termijn te leggen (al kan dit uiteraard wel).

De website is gratis toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar. Hierdoor is er een grote diversiteit aan profielen en erotische voorkeuren. Tevens kun je met dit gratis abonnement een profiel aanmaken en andere profielen inzien. Om berichten te sturen is er wel een (voordelig) betaald abonnement nodig. Er zijn veel casual datingsites die dit beter doen.

Een van de hoofdpunten bij Fuckbuddy is privacy van de gebruiker. Iedereen kan bepalen wat hij of zij wilt laten zien aan andere gebruikers, en hoe deze informatie met anderen te communiceren. Dit maakt gebruik van de website prettig. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je herkend wordt. Een negatief punt van Fuckbuddy is dat er meer mannen dan vrouwen zijn, al is dat naar eigen zeggen aan verandering onderhevig en melden er zich dit jaar relatief meer vrouwen aan. Verder heeft Fuckbuddy soms wel erg veel last van neppe accounts en profielen.

Positief:
 • Privacy aspect goed geregeld
 • Erg doelgericht, iedereen weet waar hij/zij aan toe is

Negatief:
 • Soms hoog aantal fake accounts en profielen

Nu Gratis Aanmelden

Fuckbuddy is opgezet om snelle erotische afspraakjes te faciliteren. Het is bij uitstek geschikt voor personen die geen lange gesprekken willen maar direct willen afspreken voor een spannend erotisch contact.
4.8 Totale score

Het voordeel van Fuckbuddy is natuurlijk dat iedereen op de website direct weet waarvoor hij of zij aanwezig is. Casual daten kan hier zonder moeilijk te doen. Het aantal valse profielen is storend. Hiervoor zul je dus wel goed moeten opletten.

Kwaliteit
4
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
4
Effectiviteit
5
Voeg je ervaring toe
Fuckbuddy.nl
4.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0