Beste Datingsites
6.6
Gebruikerservaring: 6.2/10 (2 stemmen)

De casual datingsite Flirtbericht richt zich op faciliteren van vluchtige contacten via het online platform. De website onderscheidt zich in het relatief volle erotisch dating landschap door te letten op kwaliteit van het ledenbestand en het vrouwvriendelijke karakter. Flirtbericht is een vrij nieuwe datingsite, maar is afgelopen jaar wel hard gegroeid. Inmiddels heeft de website al diverse reviews gekregen, waarbij het ontwerp is aangepast op basis van feedback van leden. De ervaringen van gebruikers zijn verschillend, maar over het algemeen genomen gemiddeld wel redelijk positief.

Indien je dat wenst kun je je volledig anoniem op de website begeven. Flirtbericht heeft een discreet karakter en heeft vanuit haar principe privacy hoog in het in vaandel. Daarbij wordt er sterk gelet op een kwalitatief hoogstaande ervaring in gebruik. Onoprechte profielen van zowel mannen en vrouwen worden snel verwijderd. Hierdoor kun je betrouwbaar online daten en veilig op zoek naar spannende contacten. Desondanks heeft Flirtbericht wel een voorbehoud dat er onoprechte profielen kunnen voorkomen op het platform. Er is dus altijd wel waakzaamheid geboden tijdens het online zoeken en communiceren met andere leden.

Nadat je je gratis voor de website hebt aangemeld is een profiel eenvoudig en snel gemaakt. Er zijn geen complexe procedures en je kunt derhalve al snel beginnen met het zoeken naar leuke contacten. Hierbij is er vrij veel ruimte gemaakt voor het delen van eigen informatie en foto’s, indien je dat wilt uiteraard. Zoals gesteld kun je ook veel informatie anoniem maken, een eigenschap die je ook bij andere affaire datingsites als Victoria Milan terugvindt.. Het zoeken naar andere leden is eenvoudig en vanzelfsprekend. Heb je een leuk contact gevonden dan kun je  – zoals de naam impliceert – beginnen met flirten en chatten. Klikt het, dan kun je kiezen of je voor de date gaat en de ander in levende lijve wilt ontmoeten.

Over het algemeen is Flirtbericht niet een hele bijzondere website voor casual dating en is de score van onze review dan ook vooralsnog gemiddeld. Maar het heeft wel gewoon een heel solide platform om leuke en spannende contacten op te doen. De website is nog vrij nieuw en moet zich daarom nog wel bewijzen. Indien Flirtbericht deze insteek volhoudt dan zien wij de toekomst voor de website positief in.

Positief:
 • Discrete datingsite, veel privacy
 • Een hoge mate van focus op kwaliteit

Negatief:
 • De website is vrij nieuw – nog niet veel leden

Nu Gratis Aanmelden

De casual datingsite Flirtbericht richt zich op faciliteren van vluchtige contacten via het online platform. De website onderscheidt zich in het relatief volle erotisch dating landschap door te letten op kwaliteit van het ledenbestand en het vrouwvriendelijke karakter. Flirtbericht is een vrij nieuwe datingsite, maar is afgelopen jaar wel hard gegroeid.
6.6 Totale score

Discretie en privacy worden sterk vooropgesteld door het team van Flirtbericht. Je kunt er dan ook van op aan dat je anoniem kunt flirten en daten via deze website. De casual datingsite is nog vrij nieuw dus zijn er nog niet veel mensen op het platform actief. Wel biedt Flirtbericht een positieve toekomst door de focus op kwaliteit.

6.9Onze review score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
6.2Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6.5
Gebruiksgemak
6.5
Betrouwbaarheid
6.0
Effectiviteit
6.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Flirtbericht
6.6/10
2 Ervaringen
 1. Reageer Wout 3 april 2015 at 12:36
  3.25
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Dit is wel ok. Je moet door de vele fake profielen doorworstelen maar dan vind je ook wel echte vrouwen. Toch er nog wat mooie dates mee gescoord.
 2. Reageer DeBouwer 5 januari 2016 at 14:24
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Ik las toch wat redelijk wat goede reviews van deze site. Ik me dus aangemeld, en het valt me niet tegen - maar ook niet mee. Vergeleken met andere ero datingsites zoals adultmatch enzo is het toch wat mager. Soms zijn er gewoon te weinig leuke dames actief. Ik moet wel zeggen dat de contacten verder wel leuk zijn.
  + POSITIEF: leuke contacten, soms
  - NEGATIEF: niet zoveel activiteit

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0