Beste Datingsites
4.8
Gebruikerservaring: 3.7/10 (1 stemmen)

Fairflirt is inmiddels een gevestigde casual datingsite die personen koppelt voor fysieke afspraakjes. Het bestaat al lang en blijft toch nog steeds redelijk populair. Volgens Fairflirt zelf is het een datingsite die mensen specifiek prikkelt tot het regelen van erotische avonturen. De koppelingen zijn hierbij vrijblijvend van karakter. De website faciliteert maar legt niets op. Je kunt via het platform dan ook zoeken op de eigen erotische voorkeuren, waarna je direct contact kunt maken met anderen die dezelfde voorkeuren hebben als jijzelf. Vanaf dat punt kun je invulling geven aan de wederzijdse wensen.

De website van Fairflirt ziet er goed verzorgd uit en zoals een moderne casual datingsite dat betaamd is er ook voldoende ruimte om jezelf goed neer te zetten. Wel valt op dat de verhouding tussen mannen en vrouwen licht uit het lood is, waardoor er meer leden van het mannelijke geslacht zijn dan van het vrouwelijke geslacht. Dit is een veelvoorkomend probleem bij erotische datingsites, en Fairflirt heeft deze kwestie niet kunnen ondervangen.

Het contact maken op de website gaat in eerste instantie prima en je hebt dan ook meerdere mogelijkheden tot een gesprek met andere leden, waaronder een tekstchat en ook een videokanaal. Opties genoeg dus. De foto’s mogen daarbij expliciet zijn, waardoor er geen misvatting kan zijn over de bedoelingen van de gebruikers. Wel zullen profielen die “over de top” gaan of herhaaldelijk afkeurend gedrag vertonen door het team achter Fairflirt worden verwijderd.

Toch zijn er ook minder goede punten te noemen bij deze website. Zo lijken er toch een aantal niet valide profielen actief die mondjesmaat worden aangepast door de klantenservice van Fairflirt. Indien je je als gratis lid aanmeld krijg je al snel verschillende berichten van vrouwen die contact met je willen. Dit lijkt echter alleen gedaan te worden indien je nog geen betalend lid bent. Na betaling zijn deze profielen opeens niet meer zichtbaar en is de gemiddelde respons nogal laag.

Positief:
 • Goede mogelijkheden tot het maken van contact

Negatief:
 • Relatief veel fake ledenprofielen

Nu Gratis Aanmelden

Fairflirt is inmiddels een gevestigde casual datingsite die personen koppelt voor fysieke afspraakjes. Volgens Fairflirt zelf is het een datingsite die mensen prikkelt tot het regelen van erotische avonturen. Je kunt via het platform dan ook zoeken op eigen erotische voorkeuren, waarna je direct contact kunt maken met anderen die dezelfde voorkeuren hebben als jijzelf.
4.8 Totale score

Het platform van Fairflirt ziet er degelijk en verzorgd uit. Daarbij heeft deze erotische datingsite veel handige opties tot het maken van onderling contact. Evenwel bestaat het ledenbestand ook uit relatief veel valse profielen, waardoor het plezier van gebruik wordt verminderd.

5.8Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
5
Effectiviteit
5
3.7Gebruikerservaringen
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
3
Betrouwbaarheid
4
Effectiviteit
3
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Fairflirt
4.8/10
1 Ervaring
 1. Reageer Freak 30 april 2015 at 13:20
  1.85
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  30
  Betrouwbaarheid
  40
  Effectiviteit
  30
  Niet onder de indruk. Gewoon geen goede site. Werkt matig, veel neppe profielen, commercieel.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0