Beste Datingsites
7.5
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Een grote groep leden maar wel elk een eigen niche. Dat is de insteek van de dating website Ematch. Deze datingsite is gericht op het kunnen vinden van andere vrijgezellen in je stad of omgeving. In deze zin is Ematch goed toegankelijk voor zowel twintigers en dertigers alsook ouderen. De website heeft verder een vrij generieke opzet waardoor een breed publiek kan worden aangesproken. Of zoals Ematch het zelf stelt: hun platform zorgt ervoor dat diverse soorten vrijgezellen met elkaar verbonden kunnen worden.

Het platform van Ematch is in de kern eenvoudig. Maak een profiel aan, vul je gegevens in en ga aan de slag. Het aanmeldproces is rechtuit en duidelijk. Je basisgegevens worden gevraagd, waarna je het datingplatform kunt gaan gebruiken. Natuurlijk is aan te raden bij je profiel wat over jezelf te vertellen en jezelf van de goede kant te tonen, zodat andere leden ook een goed beeld krijgen over wie jij bent. Neem uiteraard wel je privacy in het achterhoofd en spreek je niet zomaar af met iemand voordat je die persoon beter hebt leren kennen.

Ematch is door heel Nederland actief, maar je kunt ook het gebruiken als regionale datingsite. Dat wil dus zeggen dat je kan matchen met singles uit je direct omgeving of stad. Vaak is dan ook het evenwicht tussen mannen en vrouwen goed in orde, iets wat je niet altijd kan zeggen van verschillende andere datingsites. Gesprekken beginnen en onderhouden gaat vrij eenvoudig door de diverse aangeboden media, zoals chat en interne mail op het platform.

De website van Ematch is alweer enige tijd actief en de gebruikers melden over het algemeen prima ervaringen met deze datingsite. Ematch Online is onderdeel van het bedrijf Epic Internet, welke ook al wat meer datingsites beheert in Nederland. Het team achter de website van Ematch kan dus als ervaren worden beschouwd. Ook veiligheid van leden wordt prioriteit gegeven. Wanneer er vragen of aanmerkingen zijn staat de klantenservice ook klaar om zo snel als mogelijk antwoord te geven.

Bij Ematch kun je gebruik maken van een standaard lidmaatschap en een premium lidmaatschap. Een standaard lidmaatschap is gratis. Een premium lidmaatschap bestaat uit een maandelijks abonnement, hiermee kun je wel gebruik maken van geavanceerde mogelijkheden tot koppeling met andere leden. Maar het standaard lidmaatschap is dus een handige eerste stap om de mogelijkheden van Ematch te verkennen.

Positief:
 • Gebruiksvriendelijk en duidelijk

Negatief:
 • Datingsite is vrij generiek en biedt weinig onderscheid

Nu Gratis Aanmelden

Een grote groep leden maar wel elk een eigen niche. Dat is de insteek van de dating website Ematch. Deze datingsite is gericht op het kunnen vinden van andere vrijgezellen in je stad of omgeving. In deze zin is Ematch breed toegankelijk voor zowel twintigers en dertigers alsook ouderen.
7.5 Totale score

De dating website van Ematch is duidelijk en transparant. Door het sterke merk en het team achter dit platform is het een goede datingsite voor vrijgezellen om uit te proberen. De functionaliteiten, manier van zoeken en het leggen van contact zijn allemaal volgens beproefde methodes.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe
Ematch
7.5/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0