Beste Datingsites

E-Matching

7.1
Gebruikerservaring: 7.1/10 (3 stemmen)

E-Matching was misschien wel een van de eerste echte datingsites van Nederland. Opgericht in 1998 doet het in ieder geval al weer heel wat jaren mee. Als speler in de online Nederlandse dating richt E-Matching zich hoofdzakelijk op hoogopgeleide vrijgezellen die serieus op zoek zijn naar een vaste relatie. De website heeft inmiddels al vele updates achter de rug en is weer helemaal bij de tijd. Tevens is er ook een speciale E-Matching smartphone app. Er zijn op dit moment zo’n 30.000 personen actief lid op de website, met meer dan 100 nieuwe aanmeldingen per dag.

Door hun jarenlange ervaring heeft het team achter E-Matching een simpele doch doeltreffende dating website opgebouwd. Zo checkt men de profielen regelmatig, waardoor er op de website alleen echte serieuze singles actief zijn. Oude of verlopen profielen worden zo snel mogelijk van de website verwijderd. De kans op een leuke ervaring en succes na aanmelding is daardoor groot. Je kunt met andere leden communiceren via instant messaging, chat rooms en privé mail op de site. Ook is er zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van de online datingcoach die gratis advies verstrekt. De website van E-Matching zelf is simpel doch rustig en doeltreffend van opzet.

Aanmelding is uiteraard gratis en ook de meeste functies zijn gratis. Voor het sturen van berichtjes moet worden betaald door middel van een maandelijks lidmaatschap.. Voor vrouwen is er een specifiek aanbod waarbij zij 3 dagen gratis van alle functies gebruik kunnen maken. Hierdoor zijn er relatief veel vrouwen op E-Matching actief. Dit maakt het dan weer aantrekkelijk voor mannen om zich aan te melden. Wanneer je een hogere opgeleide vrijgezel bent en je wilt gewoon een doeltreffende datingsite, dan is het helemaal geen verkeerd idee om het platform van E-Matching eens te bekijken.

Positief:
 • Bestaat al lang, veel ervaring in online dating
 • Veel gratis functies voor vrouwen

Negatief:
 • Wat ouderwets in design en gebruik

Nu Gratis Aanmelden

E-Matching was misschien wel de eerste datingsite van Nederland. Opgericht in 1998 doet het in ieder geval al weer heel wat jaren mee. Als speler in de online Nederlandse dating richt E-Matching zich hoofdzakelijk op hoogopgeleide vrijgezellen die serieus op zoek zijn naar een vaste relatie. Er zijn op dit moment zo'n 30.000 personen actief lid op de website.
7.1 Totale score

Voor hoger opgeleiden is E-Matching een goede online datingsite om zich aan te melden. De website bestaat al geruime tijd en ondanks dat zich dit ook toont in het ontwerp, heeft men een sterke ervaring in het runnen van de datingsite. Vrouwen kunnen bij de website gebruik maken van vele gratis functies.

7Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
7.1Gebruikerservaringen
Kwaliteit
6.6
Gebruiksvriendelijkheid
7.6
Betrouwbaarheid
7.6
Effectiviteit
6.6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
E-Matching
7.1/10
3 Ervaringen
 1. Reageer JK1980 23 maart 2015 at 11:18
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksvriendelijkheid
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik vind dit wel een fijne site. Je kunt er tenminste gewoon zoeken zonder dat je telkens gevraagd wordt voor betalingen. De vrouwen hebben soms een bizar hoog eisenpakket, maar dat probleem is er eigenlijk bij iedere datingsite wel. Lijkt ook omgekeerd evenredig aan de kwaliteit van het profiel. Mooiere dames zijn vaak veel meer relaxt. Zo heb ik al een aantal leuke dates geregeld via deze website.
  + POSITIEF: Gewoon prima
 2. Reageer Ronald35 7 april 2015 at 15:10
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksvriendelijkheid
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik wilde eigenlijk opzeggen maar opeens was daar de nieuwe website van ematching. Sinds ze het helemaal hebben gerenoveerd is de website aan een nieuw leven begonnen zo lijkt het. Meer leden en het werkt ook allemaal veel prettiger. Ik geef ze dus nog een kans.
 3. Reageer Marco 21 april 2015 at 09:50
  2.75
  Kwaliteit
  40
  Gebruiksvriendelijkheid
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  40
  Ik ben WO opgeleid, zie er niet verkeerd uit, heb een goede baan. Maar ondanks dat alles heb ik via E-matching welgeteld 2 dates gehad in 3 maanden, die beide op niets uitliepen, De website kan er niet zoveel aan doen maar de aanwezige (vrouwelijke) leden houden niet over. Er wordt ook slecht gereageerd op verstuurde berichten.
  + POSITIEF: Wel goede klantenservice, mogelijkheid tot gratis rondkijken, eenvoudig opzeggen
  - NEGATIEF: Het aantal leden in de meeste regio's valt gewoonweg tegen, weinig respons, geen goede ervaringen bij afspraakjes

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0