Beste Datingsites

DreamMatch

5.5
Gebruikerservaring: 3.9/10 (4 stemmen)

DreamMatch is een wat algemenere dating website die is gemaakt voor singles op zoek naar een leuk contact. Ook dates en relaties behoren hierbij tot de mogelijkheden. De website maakt het vinden van een leuke date eenvoudig doordat iedereen dicht bij elkaar wordt gebracht met handige functionaliteiten. Verder blinkt de website van DreamMatch uit in haar degelijkheid. Wel opvallend is dat er snel gezocht kan worden op tal van karaktereigenschappen, waardoor je al snel andere leden kunt vinden die je voorkeuren delen. De website is in de basis gratis voor eerste gebruik.

DreamMatch is een van de snelst groeiende datingsites van Nederland en dat is niet zonder reden. Het zit gewoon heel degelijk in elkaar allemaal en de site heeft alle functionaliteiten om een goed contact te hebben met andere singles. De website bevat de standaard functionaliteiten die ook op een Relatieplanet of Lexa aanwezig zijn. Op dit moment zijn er zo’n bijna 10.000 singles lid maar dit verandert op dit moment dus snel door de grote aanwas. Er zijn wat meer mannen dan vrouwen actief.

Men kan zich zoals gewoonlijk gratis aanmelden bij de website. Met dit gratis lidmaatschap kun je ook een profiel aanmaken en andere profielen bekijken. Hierbij wordt het gebruik van multimedia gestimuleerd. Om echt contact op te nemen met andere singles kun je zo gewoon een bericht sturen. De gemiddelde ervaring tussen leden is ok. Doordat het gewoon een acceptabele, degelijke datingsite is kan DreamMatch best worden geprobeerd voor een (gratis) try-out.

Positief:
 • Zeer snel groeiende datingsite
 • De hele datingsite is goed vormgegeven

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

DreamMatch is een algemene dating website geschikt voor iedere single op zoek naar een leuk contact. De website maakt het vinden van een leuke date eenvoudig doordat iedereen dicht bij elkaar wordt gebracht met handige functionaliteiten. Daarbij kan er snel gezocht worden op tal van karaktereigenschappen, waardoor je al snel andere leden kunt vinden die je voorkeuren delen.
5.5 Totale score

DreamMatch is een nog vrij jonge koppelingswebsite maar laat al op positieve wijze van zich horen. Het ledenaantal groeit immers snel. Dit is onder andere te danken aan het prettige, eenvoudige ontwerp en de indeling van de website. Daarbij heerst er op de website een leuke sfeer.

7Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
3.9Gebruikerservaringen
Kwaliteit
4.0
Gebruiksgemak
4.5
Betrouwbaarheid
4.0
Effectiviteit
3.2
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
DreamMatch
5.5/10
4 Ervaringen
 1. Reageer Tigress 15 maart 2015 at 17:03
  2.5
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  50
  Effectiviteit
  50
  Als je mij vraagt hoe ik dit beoordeel dan ben ik niet geheel tevreden. De mogelijkheden zijn beperkt en het nogal eenvoudig allemaal. Daarnaast is vaak het lastig om iemand te vinden die online is...
 2. Reageer W X 3 april 2015 at 13:52
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Best prima op Dreammatch, ik heb dan ook geen slechte ervaringen ofzo.. maar daar is ook bijna alles mee gezegd. Het is duidelijk gratis waardoor er ook veel inactieve profielen zijn zonder dat je nu precies door hebt wie er nu wel regelmatig online is. Leuk om te proberen maar weinig succes dus.
 3. Reageer Wouter 7 mei 2015 at 11:58
  1.5
  Kwaliteit
  40
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Presenteert zich als gratis en dat is ook te merken. Groot aantal nepprofielen (vooral vrouwen) waardoor je geheel vruchteloos aan het wegtypen bent maar er niets uitkomt. Gewoon een frustrerende site waar de balans negatief uitslaat door alle slechte of gewoonweg non-ervaringen. Het is wel even leuk om er rond te kijken maar mij zien ze bij Dream match niet meer terug.
 4. Reageer Vicky 7 december 2015 at 14:21
  0.85
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  10
  Betrouwbaarheid
  40
  Effectiviteit
  10
  Dit vind ik echt helemaal niks. Misschien dat het iets is voor mensen die nog nooit een online dating site hebben bezocht. Wat is Dreammatch een slechte site, ze zijn dan wel gratis en dat is dan meteen dan het beste punt. Alle functies zijn sterk verouderd.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0