Beste Datingsites

DatingEasy

5.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Met DatingEasy heb je snel een leuke date. Althans dat is de instelling van de datingsite, waar alles gericht is op het makkelijk in contact brengen van verschillende vrijgezelle personen. Met DatingEasy is het de bedoeling dat snel een date krijgt – en niet je tijd verdoet met lange periodes van online berichten versturen.

Inschrijving is gratis, waarna je berichtjes kunt sturen, foto’s plaatsen, en op zoek kan gaan naar contacten om een leuke tijd mee te hebben. Dating Easy heeft zo’n 50.000 leden, en het merendeel hiervan is actief lid. Er zijn ongeveer evenveel mannen en vrouwen op de website. Dit zorgt ervoor dat je vaak een goede respons hebt op je berichtjes. Iedereen kan in principe lid worden van de website.

DatingEasy heeft in alle functionaliteiten die horen bij een moderne datingsite maar daarbij is alles ook “net niet” waardoor de ervaringen van gebruikers verschillend kunnen zijn. Er is weinig dat DatingEasy echt onderscheidt van veel andere en betere datingsites. Het mist het toch een specifieke inslag. Voor de algemene serieuzere online dater zijn er wat ons betreft betere alternatieven te vinden.

Positief:
 • Heeft een sterk doel in het samenbrengen van singles

Negatief:
 • Niet zoveel leden en interactie

Nu Gratis Aanmelden

Met DatingEasy heb je snel een leuke date. Althans dat is de instelling van de datingsite, waar alles gericht is op het makkelijk in contact brengen van verschillende vrijgezelle personen. Met DatingEasy is het de bedoeling dat snel een date krijgt - en niet je tijd verdoet met lange periodes van online berichten versturen.
5.8 Totale score

Er zijn geen zaken waarop DatingEasy zich heel erg onderscheidt van andere soortgelijke datingsites. Het gehele zoeken en koppelen werkt naar behoren, al is daar ook eigenlijk alles mee gezegd. Zoek je dating zonder toeters en bellen dan is dit misschien iets voor jou, en anders zijn er genoeg alternatieven.

Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
DatingEasy
5.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0