Beste Datingsites

Dating.nl

4.5
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Dating.nl is een oude rot onder de Nederlandse datingsites. Als een van de eerste spelers op de markt heeft deze datingsite jarenlange ervaring in het matchen van singles en koppelen van vrijgezellen. Via Dating.nl kun je gezelligheid vinden, een gezellige vriend of vriendin of “gewoon” jouw speld in de hooiberg.

Door de lange periode van activiteit op de Nederlandse markt is de website gevuld met profielen van een grote diversiteit aan personen. Veel profielen zijn wel enige tijd geleden aangemaakt – dus is er niet altijd antwoord op verstuurde berichtjes. Het design van de website is basic, maar functioneert nog goed. Wel is het aantal functionaliteiten beperkt en mist het de mogelijkheden van de grote datingsites. De software doet tevens wat verouderd aan.

Voor de die-hard online dater is Dating.nl wel leuk om eens te proberen, maar voor de beginner zijn er betere en handigere datingsites. Op dit moment zijn in ieder geval de beste datingsites van Nederland deze website sterk voorbijgestreefd in functionaliteit en mogelijkheden.

Positief:
 • Lange ervaring in online daten

Negatief:
 • Erg simpel in functionaliteit

Nu Gratis Aanmelden

Als een van de eerste spelers op de markt heeft deze datingsite jarenlange ervaring in het matchen van singles en koppelen van vrijgezellen. Via Dating.nl kun je gezelligheid vinden, een gezellige vriend of vriendin of "gewoon" jouw speld in de hooiberg.
4.5 Totale score

Dating NL is een erg simpele online dating website met weinig bijzonderheden. De datingsite bestaat al een lange tijd. Dit is dan ook te zien. Inmiddels zijn er veel andere datingsites met meer en betere functionaliteiten.

Kwaliteit
4
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
4
Effectiviteit
4
Voeg je ervaring toe
Dating.nl
4.5/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0