Beste Datingsites
3.3
Gebruikerservaring: 1.0/10 (1 stemmen)

DateContact is een datingsite die zich richt op de man of vrouw, die een affaire zoekt of in is voor een buitenechtelijk avontuur. Doordat de website deze specifieke doelgroep aanspreekt zijn de functionaliteiten van de website hierop ook ingericht. Zo kun je volledige anoniem op zoek gaan naar een date. Een berichtje sturen is eenvoudig. Verder heeft de website een redelijke chatfunctie en kun je zelfs ook videoberichten versturen. In de loop van de jaren is de website minder gewild geworden en er is weinig technisch bijgewerkt. Hierdoor heeft DateContact een wat oudbollig karakter.

Discretie staat voorop bij DateContact. De profielen worden regelmatig gecontroleerd op validiteit. DateContact richt zich op de Benelux waardoor men ook dates kan zoeken in Belgie of Luxemburg. Op dit punt heeft DateContact een streepje voor bij andere vergelijkbare datingsites die zich alleen op Nederland richten. Een risicofactor is hierbij wel dat het lastig afspreken is, en er op sommige plekken wat weinig leden zijn. Het aantal leden van de website lijkt ook telkens minder te worden, al is er wel een kern blijvend actief. Op sommige van de locaties zul je het dan toch ook weer verder weg moeten zoeken dan bij vele andere casual datingsites het geval is.

Wij denken dan ook dat DateContact vooral geschikt is voor de stoute singles die verder willen kijken dan Nederland alleen en daarbij gwoon eerst alles wilt uitproberen. Uiteraard werkt de datingsite wel en doet het wat het moet doen. Het is dan geen opvaller, maar als je open staat voor nieuwe contacten het proberen zeker waard. Wil je erodatingsites in deze categorie met meer leden? Probeer dan bijvoorbeeld de grote datingsites met meer functionaliteiten zoals Ondeugend Daten of AdultMatch.

Positief:
 • Degelijke datingsite, alles werkt naar behoren

Negatief:
 • De website onderscheidt zich niet echt
 • Weinig ontwikkeling in functionaliteit

Nu Gratis Aanmelden

DateContact is een datingsite die zich richt op de man of vrouw die een affaire zoekt of in is voor een buitenechtelijk avontuur. Doordat de website deze specifieke doelgroep aanspreekt zijn de functionaliteiten van de website hierop ook ingericht. Zo kun je volledige anoniem op zoek gaan naar een date. Een berichtje sturen is eenvoudig. Verder heeft de website een goede chatfunctie en kun je zelfs ook videoberichten versturen.
3.3 Totale score

DateContact is geen opvallende datingsite met veel positieve punten. Dat gezegd hebbende doet de website ook niet veel verkeerd. Het is gewoon middelmaat. Ben je een beginnende online dater dan kan het geen kwaad om deze datingsite eens uit te proberen.

5.5Onze review score
Kwaliteit
5.5
Gebruiksgemak
5.5
Betrouwbaarheid
5.5
Effectiviteit
5.5
1.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
1
Gebruiksgemak
1
Betrouwbaarheid
1
Effectiviteit
1
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
DateContact
3.3/10
1 Ervaring
 1. Reageer JanW 18 april 2015 at 10:20
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Ik heb mij bij deze datingsite aangemeld maar ik krijg geen bevestiging of niets... Dus als dat al niet goed gaat. Ik heb ook het contactform ingevuld maar tot zover geen reactie (dit was 2 dagen geleden).

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0