Beste Datingsites
6.7
Gebruikerservaring: 7.0/10 (1 stemmen)

Datebord.nl is een gloednieuwe datingsite die in zowel Nederland als België actief is. De website onderscheidt zich van de grote dating websites door haar multifunctionele aanpak en het prikbord-systeem. Hiernaast ligt de nadruk vooral op het makkelijk en snel daten. De website is bedoeld voor zowel op mannen en vrouwen die single zijn. Hierdoor kunnen beide groepen er goed op zoek middels de overzichtelijke en simpele structuur van het platform.

Zo kun je je account al binnen een halve minuut aanmaken. Geen moeilijke vragen dus. Veel leden zijn wat ouder. Gemiddeld is de leeftijd van de leden boven de 40 jaar, maar ook buiten deze leeftijdscategorie zijn er uiteraard members te vinden. Door de aanpak van het zetten van contactadvertenties zijn er licht meer mannen dan vrouwen op Datebord actief. Het aantal leden groeit wel snel.

Aanmelden via Datebord is gratis. Hierbij kun je ook kosteloos een profiel aanmaken en andere leden zoeken. Om berichten te sturen via het platform van Datebord heb je wel zogenoemde credits nodig. Je moet dus eerst een bundel met credits kopen, waarna je kunt ze gebruiken op de website om contact te maken met andere leden.

De klantenservice van deze datingsite is vrij actief en reageert relatief snel op vragen. Tevens vindt er altijd een check plaats wanneer je multimedia naar de website uploadt. Zo worden foto’s eerst beoordeeld op kwaliteit en vooral natuurlijk in de aard, voordat ze getoond worden aan andere leden op Datebord.nl.

Voor de rest zit de website best goed in elkaar, vooral als je op zoek bent naar een serieuze, lange relatie. Het prikbord-systeem is natuurlijk niet voor iedereen even geschikt en zal vooral veertig-plussers aantrekken. Simpel en prettig is het allemaal wel. Zolang je goed oplet met wie je praat kunnen er via Datebord.nl vele leuke contacten ontstaan.

Positief:
 • Eenvoudig in gebruik, duidelijk concept
 • Direct contact met andere leden

Negatief:
 • Zeer simpele layout

Nu Gratis Aanmelden

Datebord.nl onderscheidt zich door haar multifunctionele aanpak en het prikbord-systeem. Hiernaast ligt de nadruk vooral op het makkelijk en snel daten.
6.7 Totale score

Datebord heeft met haar extreem simpele doch effectieve opzet een leuke niche te pakken. Voor personen die gewoon zonder fratsen willen daten is dit een degelijke website. Het prikbord systeem zal echter niet iedereen liggen.

6.3Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
7.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Datebord
6.7/10
1 Ervaring
 1. Reageer Pieter J 15 september 2016 at 08:50
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Afgelopen week Datebord geprobeerd. Ik moet zeggen, in eerste instantie was het wel erg simpel, en had ik er een hard hoofd in dat het wat zou worden. Nadat ik mijn contactadvertentie had geplaatst kreeg er ook geen reacties op. Wel veel reacties geplaatst. Een paar leuke gesprekken gehad. Na een paar dagen heb ik wat zaken aangepast, betere foto's enzovoort. Toen ging het beter. Tot zover is het ok, maar het is afwachten of het wat wordt.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0