Beste Datingsites

Date Anoniem

4.2
Gebruikerservaring: 2.0/10 (1 stemmen)

Herkend worden op een online datingsite is niet altijd even handig – zeker niet in verband met je eventuele privé omstandigheden of zakelijke verantwoordelijkheden. De nieuwe adult datingsite Date Anoniem heeft daarom hier iets op gevonden. Op deze website kun je jezelf onherkenbaar maken door bijvoorbeeld je foto’s te blurren of je informatie geheel privé te maken. Wanneer er dan een wederzijdse interesse is kun je dan eventueel met deze andere personen je private informatie en foto’s delen. Zo weet je zeker dat je die informatie toont aan personen die je kunt vertrouwen.

Anonimiteit is hét punt waarop Date Anoniem zich onderscheidt van andere casual datingsites. Dat terzijde is de datingsite ook gewoon heel fijn vormgegeven en werkt het allemaal prima. Je kunt op persoonskenmerken zoeken en ook de persoonlijke request voor contact (en foto’s) loopt naar behoren. Aanmelden voor de datingsite is gratis en gemakkelijk.

Wanneer je je op het platform van Date Anoniem begeeft dan valt ook de prettige sfeer op. Vaak een valkuil op erotische datingsites is dat de verhouding tussen mannen en vrouwen zoek is. Maar doordat Date Anoniem zich sterk richt op een goede vormgeving, privacy en het vrouwvriendelijk maken van haar website, komt dit ook de sfeer ten goede. Tevens zorgt dit ervoor dat je veel kans hebt op een leuke reactie na een verstuurd bericht aan andere leden.

Date Anoniem is een nog een jonge casual dating website (verleden jaar gestart) maar is snel groeiende. Op dit moment heeft de website zo’n 20.000 leden in Nederland. Naar eigen zeggen is de conversieratio van contact tot date relatief hoog vergeleken met andere casual datingsites. Door de bank genomen vinden wij Date Anoniem goed werken en met de functie tot anonimiteit erg goed inspelen op de trend van vandaag de dag. Kortom, het proberen waard dus voor elke serieuze casual dater in Nederland.

Positief:
 • Het anoniem daten werkt prima
 • Goede sfeer and relatief hoge respons

Negatief:
 • Nog jonge datingsite (maar groeit snel)

Nu Gratis Aanmelden

Herkend worden op een online datingsite is niet altijd even handig - zeker niet in verband met je eventuele privé omstandigheden of zakelijke verantwoordelijkheden. De nieuwe adult datingsite Date Anoniem heeft hier iets op gevonden. Op deze website kun je jezelf onherkenbaar maken door bijvoorbeeld je foto's te blurren of je informatie privé te maken.
4.2 Totale score

Zoals de naam al stelt heeft DateAnoniem de privacy van haar gebruikers hoog in het vaandel. Dit is voor een erotische datingsite natuurlijk een meerwaarde. Verder vallen de prettige sfeer en de gemiddeld goede respons in positieve zin op.

6.3Onze review score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
2.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
1
Betrouwbaarheid
1
Effectiviteit
1
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Date Anoniem
4.2/10
 1. Dave 16 maart 2015 at 10:24
  1
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Dit is niks, vermijden deze handel! Het ziet er nog wel goed uit allemaal maar op verstuurde berichten krijg je bijna geen antwoord. Mijn zien ze niet meer.