Beste Datingsites

Casual Club

5.9
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Casual Club is zoals ze zelf stellen een exclusieve “club” waarbij je je kan overgeven aan je meest geheime fantasieën. Op het gebied van casual dating is deze datingsite een nieuwkomer maar heeft het hierbij een goed track record in andere Europese landen. Wereldwijd staan er meer dan 25 miljoen mensen bij Casual Club ingeschreven. De website wordt nog wel eens verward met C-Date, maar is toch echt een stuk anders. Waar deze laatste site gericht is op niches binnen erodating, is Casual Club meer “classy” in een kader van exclusiviteit. De website heeft hierin inmiddels echt een naam voor zichzelf opgebouwd.

Bij Casual Club kun je onder meer terecht van erotische afspraakjes, one night stands en overspel. Vooral voor het laatste lijkt Casual Club populair; verreweg de meeste profielen (67%) zijn van personen die een relatie hebben. Hierbij is de verhouding mannen en vrouwen zeker niet slecht, al zijn er nog steeds wel wat meer mannen dan vrouwen actief het platform.

De website van Casual Club valt op door het professionele uiterlijk en het fijne design. De website heeft hierbij ook een sterk vrouwvriendelijk karakter; de aandacht is meer gericht op het sensuele aspect van erotische daten. Zo wordt er in ieder geval voor gezorgd dat de aanmelding door vrouwen relatief hoog ligt, wat ook voor mannen natuurlijk ook prettig te noemen is. Verder heeft de site gewoon goede opties om profielen aan te maken en andere personen te zoeken op eigenschappen en voorkeuren.

Deze online datingsite zal niet voor iedereen geschikt zijn, maar vooral voor personen die een nieuwe romantische ervaringen willen opdoen naast hun relatie is het een grote aanrader. De meeste profielen op de website zijn van echte Nederlandse personen die ook graag – op discrete wijze – willen afspreken.

Positief:
 • Man/vrouw verhouding in het evenwicht
 • Vooral effectief voor het opzetten van affaires
 • Internationaal trackrecord

Negatief:
 • Kan soms wat commercieel overkomen

Nu Gratis Aanmelden

Casual Club is zoals ze zelf stellen een exclusieve "club" waarbij je je kan overgeven aan je meest geheime fantasieën. Op het gebied van casual dating is deze datingsite een nieuwkomer maar heeft het hierbij een goed track record in andere Europese landen.
5.9 Totale score

Op Casual Club is de verdeling tussen mannen en vrouwen in evenwicht wat een goed teken is. Deze datingsite is ook internationaal actief waardoor je ook verder dan alleen regionaal kan zoeken. Casual Club is wel wat commercieel ingesteld. Om te kunnen communiceren zul je moeten betalen, wat het niet voor iedereen even geschikt maakt.

Kwaliteit
6.5
Gebruiksgemak
5.5
Betrouwbaarheid
6.5
Effectiviteit
5
Voeg je ervaring toe
Casual Club
5.9/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0